google pixel / pixel xl

166 回覆
3 Like 0 Dislike

訂咗邊隻?有無link?

http://m.ebay.com.hk/itm/SuperGuardZ-Tempered-Glass-FULL-COVER-Screen-Protector-Armor-For-Google-Pixel-/252678480113?nav=SEARCH
spg都有張9h係咁既
不過運貴成舊水仲貴過張貼

呢隻都有機會係黑色,唔係pixel隻炭灰色

訂咗邊隻?有無link?

http://m.ebay.com.hk/itm/SuperGuardZ-Tempered-Glass-FULL-COVER-Screen-Protector-Armor-For-Google-Pixel-/252678480113?nav=SEARCH
spg都有張9h係咁既
不過運貴成舊水仲貴過張貼

呢隻都有機會係黑色,唔係pixel隻炭灰色

yes 唔係黑色
買左xl , 8799

有冇人有刷rom?

pixel有乜rom可以刷

買親生仔就係想用pure android 要刷 其實唔買nexus pixel 係都htc samsung 呢d

想轉字體+改上面stat bar
原生右上顯示電量個字太細,好難睇
同埋想問下本身個double tap to wake食唔食電?
Mon貼問極都無人答,岩岩上ebay買左兩張希望岩用。

Setting 入面moves個個double tap to wake

諗計埋入營幕使用個到掛,mon貼就係宏x買機個

時買埋80蚊玻璃貼,仲有保護套賣,佢話出面好

難買到,之後我搵哂成個深水埗,真係搵唔到有

mon貼,保護套賣,水貨機的代價

深水埗有間40蚊張係深之都一樓佢懶係香港牌子咁 不過痴完我覺得質素其實幾好
係price度搵到
有冇人有刷rom?

買親生仔就係想用pure android 要刷 其實唔買nexus pixel 係都htc samsung 呢d

同埋想問下本身個double tap to wake食唔食電?

Setting 入面moves個個double tap to wake

深水埗有間40蚊張係深之都一樓佢懶係香港牌子咁 不過痴完我覺得質素其實幾好
係price度搵到

貼唔貼得晒成個mon?
有冇人有刷rom?

係price度搵到

貼唔貼得晒成個mon?

貼唔晒,我都用緊,淘寶料,無乜特別

貼唔貼得晒成個mon?

貼唔晒,我都用緊,淘寶料,無乜特別[/quote]
Price.com仲有一張叫IMOS 3SAS film for Google Pixel 5
有冇巴打用過?
好想買但太貴了
究竟幾時出pixel 7
想要親生仔android tab

你用ipad會更好
google now 嘅 trusted voice成日自動turn ofd
google now 嘅 trusted voice成日自動turn ofd

turn off

用緊pixel c其實幾正
但喺香港買得32gb

你用ipad會更好

dislike ipad, 睇片唔方便

用緊pixel c其實幾正
但喺香港買得32gb

pixel c 太大太重了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞