google pixel / pixel xl

166 回覆
3 Like 0 Dislike
我都想轉呢部
鍾意HTC既野但係頂唔順佢個更新速度
Google D野就硬係唔出行貨

用緊HTC816,如果行貨出前壞機就轉會iPhone
想出128gb但又太貴同埋用唔著咁多,唔知32gb 夠唔夠
我都想轉呢部

用緊HTC816,如果行貨出前壞機就轉會iPhone

轉硬
係咪唔會有行貨
用緊。無用case有d冼手。 無限google photo勁撚正。 32gb都夠用

唔好買 32 GB,依賴雲端幫唔得多
用緊。無用case有d冼手。 無限google photo勁撚正。 32gb都夠用

睇你裝乜
咁耐仲未有行

睇你裝乜

其實唔打機普通上網唔知夠唔夠
我都想轉呢部

佢鍾意收埋自己打飛機。
幾乎佢自家出既野,大半都唔會係亞洲出現。
咁耐仲未有行

佢自己可以放上網賣,唔駛睇代理面色,
但咁耐都唔出,九成九無得賣
我都想轉呢部

佢鍾意收埋自己打飛機。

Pixel c 好似得香港有, 但個個嫌貴冇乜人買
缺點覺得有幾個
1. 比較貴
2. 機背比較滑手
3. mon邊有弧度,用mon貼嘅話比較麻煩
4. 得單邊speaker

5. 爛聲
我都想轉呢部

佢鍾意收埋自己打飛機。

pixel c 平板 ,對市場無乜大問題咪出囉。

佢鍾意收埋自己打飛機。

亞洲區好似得香港有
有冇case 同Mon 貼 推介
有冇case 同Mon 貼 推介

冇card slot 同埋個鏡頭唔夠v10好
想轉親生仔但lg d 鏡頭真係太好
16 MP, f/1.8, laser 
缺點覺得有幾個
1. 比較貴
2. 機背比較滑手

5. 爛聲

爛聲係咪用嗰個app先有?

有無其他兄弟正常用開最大聲都拆?
我鈴聲開最大,未見有拆聲
缺點覺得有幾個
1. 比較貴
2. 機背比較滑手

5. 爛聲

爛聲係咪用嗰個app先有?

有無其他兄弟正常用開最大聲都拆?
我鈴聲開最大,未見有拆聲

我用perfect piano會拆聲. 但起碼鈴聲, spotify, power amp, YouTube 開到最大聲都冇問題
將back button轉去右邊方便好多,同埋成個nav bar縮細左少少,當個mon大左
用左個幾月,係深之都人稱黑店買$53xx 32gb細機
幾滿意,google service既new suggestion幾岩轉心水,會貼我想睇既news同article睇下。
相機可以話一流!!快,準,夜間拍攝表現好好,HDR好強大!
小弟開左個pixel相片收集post! 可以望下
https://lihkg.com/thread/51953/page/1?ref=android

佢鍾意收埋自己打飛機。

亞洲區好似得香港有

呢啲真係唔明google 點處理, 一啲地方有,一啲又無…

硬件銷售google 真係超弱,佢不如搵人代理好過…
我真係好撚鍾意呢部機

由milestone gs1 gn n4 n5 n6p 由到宜家
呢部真係最 perfect 既一部(本身n6p都好好,唔係bootloop問題都未會買xl 住)
我真係好撚鍾意呢部機

由milestone gs1 gn n4 n5 n6p 由到宜家
呢部真係最 perfect 既一部(本身n6p都好好,唔係bootloop問題都未會買xl 住)

正常都係新好過舊啦, 唔係換嚟做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞