google pixel / pixel xl

166 回覆
3 Like 0 Dislike
有行貨未

今年都唔會有
有行貨未

今年都唔會有

真定假呀
有行貨未

今年都唔會有

真定假呀

你仲覺得會有 出得黎都成街835
依家咩價位
香港唔會有 us都唔夠貨賣
就算有都可能係835cpu既機賣街先有貨
領域仲有細黑128?
美版上網有冇問題?
美版上網有冇問題?

無問題,當cat4 lte咁用
有傳五月出新機
有行貨未

今年都唔會有

真定假呀

如果有,一早play store 有得賣。
有傳五月出新機

五月發佈啫…

今年都唔會有

真定假呀

如果有,一早play store 有得賣。

Piecl 係雞係公廁, 買不到的機係公廁
等得好苦
想問下, 如果唔想o係香港買水貨Pixel
係咪都係經unlocked mobile訂?
原生android機咁多問題真係諷刺

根本越出越多問題
基本上只係更新快… 但有機會做白老鼠

根本越出越多問題

4 5 甚至GN 果陣都冇咁鑊
5X 同 Pixel 先奶到咁應

根本越出越多問題

出到android 6 果陣已經開始出大bug…

根本越出越多問題

D bugs 真係接受唔到
5.0 果期只係話ram問題,先快出6.0
之後D bugs仲大獲

根本越出越多問題

D bugs 真係接受唔到
5.0 果期只係話ram問題,先快出6.0
之後D bugs仲大獲

所以而家用親生仔真係唔係好大優勢
Pixel XL 128 黑色 全城無貨......

但係淘寶有,白痴一問,有人買過嗎?thank you

前幾日經過深之都,睇到樺x數碼報價紙有寫pixel
xl 價錢,你試下問下有冇

前幾日經過深之都,睇到樺x數碼報價紙有寫pixel
xl 價錢,你試下問下有冇

下晝有行呀,128都係無貨 thank you 巴打
講起倒水 點可以唔提5x

話時話5x 內置電保養係未計一年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞