[PS4] GTA V Online 集中討論區(5)

856 回覆
10 Like 5 Dislike
點解電話成日都無可參加嘅搶劫競速任務?係咪ps4 gta無人玩定係我level太低定係set錯野?
如果你想玩啲任/競速最好自己撳入任
要有人邀到你想玩嘅都幾難
搶劫果啲就應該比較會多人邀到你,你都會入到但太低lv易俾人踢
之前在xbox1玩都唔係咁冷清,入隨時候命兩分鐘內就會入到,但ps4個隨時候命等成5分鐘都仲查找中,同埋就算有收到邀請,d人嘅level九成係同我差唔多,所唔知係咪ps4版有做filter
原來係個瞄準模式轉鬼左
哦你係console set free aim應該冇人玩
入左個唔知咩mission轉左做半自動,之後就變單機
新車已出
絕緻 超燃衝壓
超跑
批發$3,480,000
原價$4,628,400

要入MOC/復仇者改
本身已經好快
新車已出
絕緻 超燃衝壓
超跑
批發$3,480,000
原價$4,628,400

要入MOC/復仇者改
本身已經好快

更正
轉彎能力強
加速BOOST時間長
今個星期有咩特價
阿庫拉 復仇者6折
九頭蛇 惡棍 沃拉托 浩劫者 超級伏里托(和碳纖版) 7折
武裝禮車 尼羅 GP1 瓦格納 閃光GT 卡拉卡拉 跳台魔寶 7折
應該買埋下個禮拜架車dlc就可以完
呢排啲牙膏會唔會擠太多

之後得返啲平車出新拉花
哩堆特價車好似幾吸引
新手廢柴係咪唔應該入打劫任害人
唔係咁講既...
最緊要都係唔好死

最好緊係上youtube睇下要做咩,之後再玩會易好多

因為4個人先開到任嘛,又狂死就無癮搞到人走場到時又要再等
好!買齊哂重裝頭盔睇定片今晚試下玩先
舊嗰5個打劫著重甲就好夠 成日用生命值硬接

新嗰三個就唔好著,因為改到著左都冇用
逃獄尾關都唔得
入監獄嗰兩個好易死
再撞正個唔識揸飛機嘅真係屌出嚟
揸飛機好撚折磨
點夠做爆破個位折磨呀,追巴士>搶巴士>再揸去機場>炸左架巴士>再揸車去攞直升機保護梅杜莎,每次有人死之後又要重複以上既野做多次……人都癲
啱啱開始玩,宜家24lv,有冇巴打一齊玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞