[PS4] GTA V Online 集中討論區(5)

856 回覆
10 Like 5 Dislike
前置要正常咁做啊,冇bug
你係想問點樣互相刷錢?定係點樣刷錢?

互相刷錢就入telegram group,大把人陪你一齊刷
https://t.me/ps4gta5grouphk
想問暴君用手掣點樣飛上天
你指暴君定係暴君mk2?
mk
R2 俾油,左蘑菇向下推
有冇psn 可加,想瞬間轉移
成日入咗中東server,又畀班on9無差別襲擊
到底係咪個個server都係咁
香港人打機真係好好笑 比人打咗一下 就message人乞道歉 到底係我有問題 定人地接受程度太低
新手上路冇隊友好撚慘,一場搶劫任要齊人開波已經要等好耐,10場有9場都有人走場唔鳩知做乜鳩嘅,好啦終於開到波啦,10場有9場都有豬隊友,成班好撚高lv但好撚廢,低lv嘅更加唔洗講
互相刷錢或者搵人玩入telegram group,大把人陪你一齊刷

好難靠呢個post 招人打, 一人覆一句半日就要開新post
https://t.me/ps4gta5grouphk
想知賭場搶劫個前置保全情報點解鎖?
好似要買賭場間野
有無人有開槍問題 R2開槍 無反應
出拳同比油 都順
係開槍好似中咗BUG咁 射出嚟都係疾下疾下
改R1就完全正常

係佢官方問題定咩...我前幾年玩都無野
重裝完就咁 重裝多次都係咁
但上網睇過都有人有依個問題...無解決過
X2 要勁大力咁禁先得
我仲以為係個手制壞壞地
頂 原來真係手制問題
我拆開個手制 將L2粒膠對掉就無事喇
下 咁搞笑
但係加油 同拳頭
我玩apex都無野
夜總會係咪最好嘅被動收入
同埋地堡
想問下 犯罪組織新手包 100萬game 錢係邊度拎?
我玩兩日都無俾我
有冇人load online mode個時load勁耐,
我load左成3分鐘都未入到去
理論上係自動入落你個戶口
過多幾日都冇嘅話建議你聯絡r* support
正常狀況, tg group 好多人都遇到呢個情況
近排多咗人打機, 入game load 耐咗, 不過r* server 不嬲都廢
升左100lv冇彈獎杯出黎
你係第一個角色?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞