[少長] 公屋男家想同我爭層私樓,點算?

481 回覆
5270 Like 38 Dislike
越睇越低質
冇人引用法例討論
樓主完全正確,真係聽日星期一就好離撚左去
離婚分一半只限男人 都有人講得出

就知連登多冇腦小學雞

依家做cd-rom 睇post 經常見到小小事都有罵戰
香港真係人蠢錢多
好波!離婚收佢地皮!女中豪傑!
如果男家有間大屋,但唔落老婆名,係咪都正常?
正常啦大佬
冇仔女 29歲,離埋婚 大把世界👍
係,公屋狗好撚貪
其實做老公連老婆都保護唔到 真係直接離婚唔好搞咁多
依家老婆有層樓 比我就斷六親
老豆老母咁樣逼自己個仔真係等佢地自己同叔仔係間屋逼死好過
結論係: 個老公蠢到連唯一可以輕鬆脫貪既方法都唔識
各位
我已同我媽咪講左件事,媽咪同媽咪老公嬲到立即打俾男家開火,所以男家個到唔敢出聲
雖然媽咪係我細時另嫁他人,但一路都keep住出來搵我,關係一直勁好無改變,亦都預左層樓會俾我
所以我打算將層樓落媽咪名,我信得過媽咪
媽咪老公自己都有層自住,無小朋友
而且我地3個關係都好好,所以我好放心

奶奶知道左我要離婚又因為媽咪老公太過強勢
所以唔敢再對層樓有說話
但就岩岩打電話嚟同我講
話我大難臨頭各自飛,話我只能共同艱苦不能共同享福
話我對唔住男家上上下下,小心有報應 永遠唔會有後代
我真係喊左,點解人可以咁惡毒
喊乜鬼
佢地見財化水先要喊
On9
朝早一開門就見到佢地執哂行李係佢門口
人地老豆老母各留一層樓俾個女,自己一層樓都冇學人生幾件,係咪應該反省下點解自己咁撚廢
好撚柒呀叫人用起底功能嗰啲
on9 出過軌都知咩事
依D廢老,你唔屌到佢上天花板,真係枉為人
你奶奶係土生土長香港人定腥港人?如果接自己老公,甚至奶奶都講得通,但有咩理由叫女家俾比層樓佢男家d人住?
我覺得如果你層樓收埋唔俾老公住/收埋哂d租金收入唔益下老公就有問題
唔幫手養d咁疏既親戚就對唔住成家真係笑左
再講長貧難顧,你估好似d亞差/南亞地區咁成個家族養鳩哂?
成家都痴q線

離婚喇

好彩你仲有阿媽

世上只有媽媽好
絲打點睇結左婚老婆要老公買樓聯名?
女人要寫埋名就係天經地義
男人要寫埋名就係賤男
你有私樓你好彩, 如果你無私樓老豆, 你未又係要個老公同你聯名
1萬幾人工就收下皮啦, 你同你老公都係窮人, 佢做的野你只會做得更賤, 只係你有父幹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞