[少長] 公屋男家想同我爭層私樓,點算?

481 回覆
5270 Like 38 Dislike
你奶奶正一死廢老
離婚之餘仲要唔好比佢搵到你!
老公平時對我好,係出過軌二次同個人好計較
堅定流呀?
離婚都會被人分走半層樓
最好係出掌心雷
公屋撚又然
住得公屋
佢愛人正常
但仲有佢家人
貪錢貪上面
快啲離婚,我上!
呢樣真係企硬
其實唔使怕老人家,冇道理就係冇道理
層樓我阿爸,我阿爸留比我既,就係我既,講完,唔好再講咩有冇男孫
班垃圾會激撚到彈起,唔好心軟,做人唔係話一定要好硬淨,但比人咁樣恰你扮都要扮到有台型,自己唔好激動,當然你面臨既係最難聽既說話,或者語重心長講歪理果d

呢聽人欺善怕惡多,最多淨係識對自己人惡d,真係咁撚惡,就點都有三斤釘,而家r 樓咁撚肉酸,有幾巴閉,好笑
我家姐都試過類似,係冇咁大舊(樓)咁解
我唔係佢細佬真係唔信
有時就係咁,完全唔均真,乜都打親情牌,但當你外人
慣左就變本加例
有d懷疑係將事主雙方性別倒轉。comment睇到男女大不同。
哄落名就一家人
呃完之後咪外姓人
離完婚未又照樣分你半層樓
落埋佢老公個名都講得過去,屌你老母送昌屋比佢叔仔都講得出,痴撚線,老公又唔幫,早離早著啦
打官師囉, 驚春
Cls
老公平時對我好,係出過軌二次同個人好計較

好好
廢人淨係識貪人地,有本事就自己買層啦,垃圾
比我係你一早殺左個廢老
公屋狗係咁
父母無能力幫到仔女, 通常就要自己努力搵到錢果個(同佢另一半)去接濟埋另一個(同佢頭家)
你唔肯就話你不孝子,唔念親情, 無人性, 自私自利

唔撚諗下自己唔努力果d人先係真正自私
睇到一半就開始滾滾地 好在睇到最後樓主無俾人謀左層樓
得罪講句 男家成班都係仆街賤種
On9 直接斷絕關係 幾百萬層樓 送比人? 是咪傻撚左
如果男家有間大屋,但唔落老婆名,係咪都正常?
先不論真假,但同一個post,香土留言高質過連登
出過軌兩次都仲可以冇事
樓主忍耐力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞