[少長] 公屋男家想同我爭層私樓,點算?

481 回覆
5270 Like 38 Dislike
睇到好嬲
條氣頂住頂住
離得好
窮無問題

窮得嚟無品先係最大問題
最憎啲窮人成日想不勞而獲游上上層
由骨子裡賤出黎嘅臭西就算起私樓出出入入都有陣酸臭味
冇男丁憑咩住私樓 憑佢老豆落佢名囉傻鳩
乜柒都冇做過點解要送層樓俾你
離得好
假膠味濃
垃圾男家,仲要出軌,樓主是咪on9?
唔講裙唔裙腳 剩係出過軌兩次就唔應該嫁個咁既人啦
仲要平時都斤斤計較 有幾愛你呀
男家真係垃圾人渣賤種無性
貪心到咁
1)住公屋
2)出過兩次軌
3)好計較

咁你都仲嫁

上deepweb買走個奶奶佢啦
老公平時對我好,係出過軌二次同個人好計較

睇到依句已經覺得個女人痴撚線
好唔真實
出軌咁都忍得 屎都食得 離婚咪撚煩啦
睇死層樓加咗你條廢柴老公名之後 日日帶女上嚟日扑夜扑
你老公都唔幫你,你點解重同佢係埋一起?佢屋企人好似謀妳副身家喔
層樓係佢老豆留比佢架,唔關男家事,唔該睇完篇先留言,on9
如果離婚 個老公好似可分一半層樓?
問清楚律師好wo
絲打,要企硬呀。千祈唔好比你老豆氹幾句就就範,
就算係都同自己細佬住或讓比細佬都唔益外人啦。
(Btw,你前奶奶都幾大咬。如果一落你老公名,你前奶奶實叫你老公同你離婚分你一半。)
支持 呢種窮人垃圾奶奶抵佢做死一世窮人 見高拜見低踩 見到樓主咁做好心涼
做男人真係慘過食屎
直接離婚等班傻鳩自己繼續屈喺間垃圾公屋咪幾好
屌 淨係出軌已經係死罪 一次不忠百次不用
如果層樓有你老公份 方死第日唔食埋你層樓即刻搵過個 而你就要比人踢走
離婚啦 無謂再浪費青春 you deserve better
咩邏輯呀
層樓自己留落黎比自己梗係寫我名啦,唔通寫你名呀?
佢係外家既人爭條撚咩,你認為絲打個老豆同奶奶除左叫聲襯家外會有咩關係呢?使唔使留埋層樓過你呀?
咁既邏輯你唔爭在都不如去爭埋一份啦
支持,窮唔緊要,窮得有志氣呀唔該
公屋想大貪到要人地層私樓?
死廢老一味淨係識貪
岩架啦,反正又無仔,有層樓係手已經贏,絲打人生路仲好長繼續享受人生
你文盲定係小狗智商?佢奶奶唔係女人?咪又好似你咁係到亂吠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞