今日公司個FG返工返到痴左線

154 回覆
1764 Like 28 Dislike
諗諗下佢可能復古玩 Harlem Shake
https://youtu.be/8vJiSSAMNWw
柒撚到唔想睇...

我唔撚再想認係華人了!
正常一個人,如果你做錯野唔鬧再教佢會好感激你
自不然會愈做愈好,鬧係反效果。老母直頭係侮辱,有錢唔係大晒,況且好多只係manager 當正公司自己有得分個啲最on9,損人不利己
除左香港有邊撚度將老母當做口頭蟬
香港屌人真係好撚hurt,基本上成家都出曬黎 講真工作能力係佢個人問題,唔洗下下問候人地家人,呢一代90後開始仲會反抗下,其實係好事,比班老屎忽反省下
我知你一定有拍片嘅!
反抗, 覺得自己冇錯, 死頂, 唔妥個經理...
點都好
都唔使咁吓嘛?
係,真正好Leader
shake shake 粉個紙袋真係可以掛喺條皮帶度 Shake 唔爛?
同埋佢有無除褲?
試過 真係work
咁都有人信 無圖又無片
FG搵工前好大壓力
到搵到啦 又比同事欺壓
工程係屌到飛起 但台灣呢邊又冇咩
台資出名鬧人勁,師兄好彩姐

鬧到屌老母係on9既,對件事無太大幫助。不過新一代FG質素普遍差左一截真係事實,我諗係因為大學易入左太多,無能力既人都入左去,所以搞到咁
點解可以咁on9
28秒 左邊灰色tank top幾大波
然後翻到屋企仲要俾家用老母 唔係開心
係呀,住香港嘅人都係賤種黎架
認同咩年代以為百屌成才呀,屌完只會惡化關係,其實教先會令人服,屌唔會令人服,不過年代唔同冇得講,就算屌都要留返面比人
笑到我肚痛
我個人分柝,香港人中意屌人因為好多高層都冇料,但咁啱又上到位 同香港呢邊d公司接觸過,好多做到管理層都唔知頭唔知路,難聽d講個細仲清楚過佢
我以前過黎做真係以為係郭台銘嗰種,但其實佢地會勞氣,但唔會問候屋企人,如果做細可以察微觀式,其實會知道上司係想你好,可以話係嚴師,但香港嗰種,只係個上司當你出氣沙包,屌下你,好多時仲要冇屌到個point,但要下下屌老母

我都係嗰句,自己都FG過,都烏龍過,再有能力出到黎社會都係白紙,要再學,就算今日自己做到可以幫台積電呢d公司做野,都仲學習緊,做前輩應該用教授你所學去教班細,唔應該下下覺得佢冇能力,因為如果真係冇能力,in人嗰時就代表你冇眼光,自己本身睇人能力都唔係太強。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞