DC 係咪輸到痴撚咗線,整套咁既野出 - SHAZAM !!!

275 回覆
165 Like 56 Dislike
做乜遮你
你啲手足話Shazam好Cheap
我列舉返M記都係呢種玩法,無邊個高啲邊個低啲
你又駁番我DC個啲係冷笑嘅,係劣啲嘅

"任何人覺得傻贊 Trailer 唔好笑或ON9者
請先行檢閱對家Marvel 20套電影內的合家歡gag位
再將其一一評論為低俗、垃圾、不道德、殺人、放火、強姦情節"

你就真係曲解我嘅意思啦
呢刻唔係話緊傻贊笑位cheap

係話緊你個柒頭 超級無敵我愛你 cheap炸

再俾啲掙扎喇柒頭

嗯,不過話時話……

傻贊崔那又真係幾似Scary Movie喎

連DC都要出戲俾細蚊仔睇,DC狗個龍門點擺好?
無point了
“OMG 原來笑得出既氾濫gag同ON9到打冷震既派膠位可以咁比較
“呢刻唔係話緊傻贊笑位cheap“

紅色大字當贏!
哇THOR 3 笑位好垃圾啊
哇Marvel 笑位好垃圾啊

點啊超級無敵我愛你巴打 , 你條氣順返未?

我係咪有資格話傻贊似Scary Movie喇?
隻dc狗做乜鳩
係我話佢d gag係scary movie level嘅, 但我冇讚marvel喎, 我一樣覺得雷神d gag爛到爆, 不過好心你班dc狗咪再同marvel比啦, 乜都輸晒畀人仲要成日提住marvel自取其辱

利申: 非兩邊fans, 只係反dc狗, 仍然有興趣睇joaquin phoenix做嘅joker, dc其他戲真係狗也不屌
睇見你都唔知想拗乜仲要拗發哂爛渣好尷尬呀
下次搵到靚位先入啦
呢套先正
你唔係讚Marvel呀?
咁啱我都唔係讚DC喎,我路過咁啱諗起以前Marvel啲爛gag 咋
師兄識玩呀,邊一面都唔撐,淨係上黎屌哂全部人,無得輸
我覆你,你無應,但係有班人搶入黎答,咁係佢哋唔啱囉
人地兩邊都唔撐就無謂再攪亂個場啦
多謝 , 你唔將我醜化 又點顯得你優雅

不過我個人好均真 , 我的確係入黎撚狗咁撚你尋下歡姐

你自己做既柒野 , 同返對應既巴絲打掙扎得喇
套suit仲柒過avengers 美國隊長個件
DC真係好識得多重發展 JL各個solo都未搞掂,就已經發展多個翻版超人
都可以入去睇 仲有套水行俠

不過套JL先係最大敗筆
你醜化我我又醜化你
邊個撚邊個都未知啦
比個尾彩人喇 衰鬼
呢刻佢覺得只要自己撑到係呢個POST最後一個comment 就贏了
你咪又係覆返啲同類當贏
如果係佢個fd個種活躍性格變做而家個Shazam就正常
而家有啲over咗
個故事入面Billy應該係同佢個friend一開始唔多熟,甚至想疏遠佢
直到變完身之後佢向個friend求助後,兩個人一齊測試超能力、巡邏,期間佢地先慢慢熟左所以表現得on9左好多
當然都有可能純粹係Billy仔演技未夠好 始終兩個演員做同一個角色
始終我地都未有機會見到Billy獲得神力之後非變身狀態下既性格表現,一切都只係猜測
係見到正片或者更多片段之前我都唔會隨便judge套戲 不過暫時預告黎講我覺得期待值高過Aquaman
定樓主痴撚左線 有得出咪睇下笑下 有咩問題
覺得Zachary Levi 啲戲好似麻麻
好撚柒呀你,為啖氣死撐,愈撐愈柒
又係呢啲見慣見熟帳號
要唔要又利申非撐Marvel只反DC9?
第一條友話雷神啲Gag都係咁垃圾呀,走入嚟捍衛套戲啲笑點係高班啲咪又係表錯情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞