DC 係咪輸到痴撚咗線,整套咁既野出 - SHAZAM !!!

275 回覆
165 Like 56 Dislike
其實當係笑位係正常wo
因為trailer應該係會放套戲既重大情節/吸引/伏線位
如果呢d位係唔重要/冇意義既話,做咩剪落去?
原來呢個新嘅英雄未識飛,未知自己防彈,係初哥
呢個已經係賣點同主要情節啦

唔諗下之前昆左幾多人入場睇, 套套都吹到自己世紀神作
閪左咁多套而家仲想水人入場睇仲要唔畀人屌, DC狗含撚啦
一諗起DC將會又多兩套仆直就忍唔住笑
不過我覺得d兩套應該會起碼上番正常水平,
不過比佢水0左幾次已經無mood睇,其他觀眾仲比唔比機會佢就唔知
見到咁多DC手足原來一直對幽默咁有心得 真係好surprise
更加見到DC手足為左踩對家 咁用心研究合家歡笑位
我真係自愧不如....

只能用淺薄例子推舉DC一個精準加有層次既甩碌gag位....

啱啱先有套蟻俠
上年雷神同銀河守護隊
好彩係Zachary Levi做
睇開特務阿7都慣佢膠膠地同埋都有番咁上下charisma
比著第二個一定柒到唔敢睇
高質m撚搵交嗌
第一件走入黎話啲Gag好cheap呀
咁咪又貼下雷神啲Gag睇下係咪真係咁高尚囉
又走幾件幽默大師入黎開喜劇班
呢個話M記嗰啲叫好笑DC嗰啲叫冷笑
嗰個又話M記笑位太多一兩個悶啲有咩出奇,d gag 有reference有根有據高人一等
講唔掂就發爛渣
套戲出街之後我等你哋開個講座學術討論Shazam啲gag 點喺戲劇理論上幾低俗呀
marvel真係慘 講dark唔夠dc 0黎,宜家連笑位都輸埋,
我諗唔到仲點解要入場睇marvel
點會呀
M記啲陣前甩碌gag 次次都攪得咁精準咁有層次
邊似Shazam攪啲起飛失敗冷笑話睇到人打冷震

見到咁多DC手足原來一直對幽默咁有心得 真係好surprise
更加見到DC手足為左踩對家 咁用心研究合家歡笑位
我真係自愧不如....

只能用淺薄例子推舉DC一個精準加有層次既甩碌gag位....

高質m撚搵交嗌
第一件走入黎話啲Gag好cheap呀
咁咪又貼下雷神啲Gag睇下係咪真係咁高尚囉
又走幾件幽默大師入黎開喜劇班
呢個話M記嗰啲叫好笑DC嗰啲叫冷笑
嗰個又話M記笑位太多一兩個悶啲有咩出奇,d gag 有reference有根有據高人一等
講唔掂就發爛渣
套戲出街之後我等你哋開個講座學術討論Shazam啲gag 點喺戲劇理論上幾低俗呀

都估到只要一POST BVS世紀笑話 , 你就即時發作架喇
講緊你地啲天才編劇特登寫出嚟引人笑嘅gag呀
文不對題搬Martha出嚟bin c,咁你係贏嘅,但係無咩新意囉,同Thor 第n 次俾人電暈一樣悶左啲囉
號外 !DC手足們最新玩法!

任何人覺得傻贊 Trailer 唔好笑或ON9者
請先行檢閱對家Marvel 20套電影內的合家歡gag位
再將其一一評論為低俗、垃圾、不道德、殺人、放火、強姦情節

其後方能獲得認證進行評價

p.s. 任何未補習漫畫資料者或未購買DLC完整版觀看者 , 依舊不能評價DC電影

睇個Trailer姐,放鬆啲啦DC狗
其實個dceu的個人電影都係得mos同ww姐
就算ss都係一大班人的群戲

咁上面二套一套好評一套普通
所以正正常常拍個人應該都唔會太差(仲要唔係zack)

如果票房差唔多唔少都因為個名太臭多過拍得差
明明仲係小朋友個陣個性格都係成熟TYPE小朋友
一變身就變左ON9仔咁
明明仲係小朋友個陣個性格都係成熟TYPE小朋友
一變身就變左ON9仔咁

我覺得應該係識變身前同佢個friend仲未算熟所以拘謹啲,到變左身之後先正式對佢個friend打開心扉所以做既野都on9啲
好合理心理身理現像
隊完草都會high左
何講變左有超能力
Chuck 令到依個角色螢幕合理化
為咗阿七我會入場睇

水行俠suckman就不了
月球既背後好黑暗
MARTHA
屌你老母on99
講到好似係DC fans撩起先
依套吸引過水行俠
本來大家都好輕鬆睇呢個Trailer
係M撚紮行哂馬話啲gag 好cheap喎

兩個月前M撚何其意氣風發,邊個稍為批評一下IW,即刻彈一句”JL又點呀”圍毆個條友
而家變左係DC狗嘅玩法
唔知曾幾何時先見到dc狗話唔會跟marvel風行兒童向 話要keep住深度 唔理票房幾多
一唔夠人講就開大技出save martha gif
號外 !DC手足們最新玩法!

任何人覺得傻贊 Trailer 唔好笑或ON9者
請先行檢閱對家Marvel 20套電影內的合家歡gag位
再將其一一評論為低俗、垃圾、不道德、殺人、放火、強姦情節

其後方能獲得認證進行評價

p.s. 任何未補習漫畫資料者或未購買DLC完整版觀看者 , 依舊不能評價DC電影

睇個Trailer姐,放鬆啲啦DC狗
屌你老母on99
講到好似係DC fans撩起先
本來大家都好輕鬆睇呢個Trailer
係M撚紮行哂馬話啲gag 好cheap喎

兩個月前M撚何其意氣風發,邊個稍為批評一下IW,即刻彈一句”JL又點呀”圍毆個條友
而家變左係DC狗嘅玩法

幾個巴打話傻贊Trailer笑位似足Scary Movie , 跟住某人超級無敵我愛你即時拉THOR 3出黎講

「#92
超級無敵我愛你

自己掟波掟返自已呀

仆親X2

中電X2

哎吔你等我轉番過黎先講(同一場戲X2)

好明顯MARVEL有創意好多,言之有物好多

唔係以為講幾句就扭曲到下話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞