英國外交及聯邦事務部 回應 香港民族黨 事件:選舉權、言論自由、及結社自由應被尊重

100 回覆
124 Like 2 Dislike
香港幾多本地人返左大陸做生意
王晶咁現實嘅地道香港人都話大陸電影市場係香港嘅25倍
結果越黎越少人投資係香港電影行業,越黎越息微,票房賺唔到錢,影視娛樂越黎越摺
即係咩行動
啲反英垃圾loop黎loop去都係所謂13億人市場 係呀英國要13億市場唔要你班支那種,咁滿意未 記得遲d HK watch 同英國,加拿大deal好之後千祈唔好走佬過去,因為係你地幻想入面英國永遠係奶共奶支,比居留權肯定係幻覺係共產黨陰謀
然後好似CCTVB咁比騰訊屈咗幾十億
起碼班奶共又暗地有BC嘅人(包括奶媽一家)攬住一齊死,因為如果佢地整衰香港,三百幾萬難民一齊令英國陸沉。
聯合國已經淪為中俄俱樂部
澳洲1900年已經獨立咗,關戰後乜事
BNO平權,搵人告英國政府最實際。英國政府萬個唔情願都唔可以違反法庭判決。

怕得罪北京,都硬住要俾BNO轉BC
問題係, 點解兩個之間要揀一個? 坐山觀虎鬥一直係英國嘅國策, 幾百年前已經係咁, 點解你咁有信心佢會揀一邊呢?
sor寫多左
其實比bno平到權
你去到英國又做得d咩工
英文都唔多識講
打份牛工人工都係高香港少少
但物價貴好多
呢個係政治利益多於實際利益,話晒香港有一半人係英國僑民
如果BNO平權=BC。
可以肯定全港300萬BNO人仕及其後代一起齊齊賣港。300萬人變晒林鄭,CY,周融,馬國恩。
話9知班冇BNO人仕同班新移民死
咁而家中國軍事入侵英國盟友未?
中共一開始偷呃拐騙 黨性
靠英國無用
自身難保
脫歐都比人撚狗

今時今日只有美國有能力
港人治港根本好好笑
你睇陳浩天比人郁單野,西環班老粗根本唔熟香港制度根本做唔到

一定係AO,警司,律政的人郁手, 呢D人係所謂香港人

香港人一拿到外國身份就出賣隊友謀更大利益

我寧願比鬼佬管
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞