英國外交及聯邦事務部 回應 香港民族黨 事件:選舉權、言論自由、及結社自由應被尊重

100 回覆
124 Like 2 Dislike
雖然外交部一定會話唔支持獨立(歷史上邊有外交部會出面咁做),但係一日即刻回覆可見事態嚴重。

尤其係結社自由,呢樣嘢真係真心恐怖。

Source: https://www.gov.uk/government/news/fco-statement-on-the-hong-kong-national-party

(等睇某啲連登仔跟住份譜咁回覆「口交部」,「聲名部」)
香港時間1AM
其實英國已經講咗成日
HK BNO > BC
簡單方便快捷
BNO > BC會令香港更加民主自由?
貨不對板
返英國享受真民主自由
當香港真係仆街 真係夠膽趕走拎住BNO走去英國嘅人?

平唔到都可以難民身份無限居留 無論人權道德信用方面都要咁做
又唔洗經聯合國
又唔洗理歐盟
又贏盡世界掌聲
估計就算放棄香港
都唔會收容BNO難民
咁做即係拆大灣區檔
BNO班人走哂香港都收得皮
中共班人搾住香港樓市咁多貨都幾傷
咁太得罪中共
英國人仍然想要中國貿易市場救英國經濟
不過其實英國貨在中國唔受歡迎
中國係時候找數
香港欠左共産黨乜撚野,
班支那狗家陣乜都做得出,不斷破壞香港法治
英國正式放棄香港未算可怕
可怕嘅係當打嘅香港人,放棄香港及97 後一代香港人
至少我哋BNO唔會嗌 allah akbar同周圍疴
最怕係所有人都習慣晒
如果當初殖民香港既係德國,一戰後晨早就俾返民國,或者俾其他戰勝國拎咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞