[塔羅/占卜]這是post2

101 回覆
22 Like 1 Dislike
我可唔可以拎返立法會個位?
上一個post#107
想改問題
hi利 女 愛情
最近我鍾意既男仔搵返我,有冇機會同佢發展或者做返朋友
評已正 一定有feedback
感謝樓主
上個post #82留名

女 19歲 想知黎緊半年有冇拖拍
巴打幫手占埋得唔得
哈林巴 可唔可以幫手占埋
上個post #102
盈 女 愛情 同而加呢個男朋友可唔可以一直拍拖 到結婚 到生仔
Fung 21歲 半年內有冇機會拍拖,謝巴打
Fung 21歲 半年內有冇機會拍拖,謝巴打

上個post 447
B女仔 女 事業 問題:我為左理想職業努力左2年幾都考唔到 我想2017年我有無機會考得成? 好希望解答
多謝巴打
上個post #468
B女仔 女 事業 問題:我為左理想職業努力左2年幾都考唔到 我想2017年我有無機會考得成? 好希望可以解答
多謝巴打
上個post #481

雨紋 仔 愛情 同前度有無機會再係返埋一齊

Thank
杜蘭特食屎狗 17 男 想問同暗戀個女有無可能一齊係咪我主動
杜蘭特食屎狗 17 男 想問同暗戀個女有無可能一齊同埋係咪我主動
Steph 18歲
想問未來一年有冇機會去外國讀書
呀k 女 想問感情 同男朋友應該分手定一齊落去 一齊好多年想放手但又唔捨得 但自己又想同第個嘗試下 應該點揀?
萬分感謝

其實就咁睇你都應該知道要點做架啦喎。我睇到既係唔應該,睇下你想唔想咁做。

我見到你有失去重心既情況出現,你好驚失去佢,甚至去到一個地步係拒絕面對一啲事實。而你最近唔係咁開心,都算打擊幾深,而你地斷感情已經陷入底點。好聽啲講可以話係無得再底過左就更好,睇你自己點諗。

見到佢個人有比人逼得緊既感覺,覺得太chur。仲有佢對段感情講既野多做既野少。

見到你黎緊都係會唔開心,但呢啲唔開心都係黎自你自己,因為你會走出你自己既惡夢。你要對自己有多啲自信,信自己既決定,唔好有咁多擔心。

你最後會有所改變,唔洗擔心,你會擺脫到你既困境。而且有機會會係旅行過程中諗得通。
Jessica 女
我有2個問題想問,事業方面: 黎緊6個月會哥轉到份比現職好(高薪、有升職前景)嘅工, 定係
我應該繼續做我尼份冇前景係好輕鬆嘅工?
愛情方面:黎緊6個月會否有姻緣?
可否telegam深交?

揀一條
off請食賓州 17歲男 想問五月前同而家嘅 心儀對象有無機會係埋一齊,如果有而家又應該點樣同佢有進一步發展

唔好咁急,幫你問六個月既事。

見到你之前關係其實麻麻地,關係一般。見到個女仔你好鐘意,佢有身上有好多特質可以吸引到你。而你追佢都追得幾辛苦,但你都繼續追。

但你而家既態度同做法有啲唔適合,而且有避重就輕既情況出現。你要試下改變你既態度。同埋我見到有啲袐密浮左上黎,我諗佢都知你鐘意佢或者好多人都知你鐘意佢。你要諗出楚應該點做同埋點去投入段感情。

我見到唔會一齊,你自己性格方面太具攻擊性,有過大既控制欲,有啲自以為是。而且你對追佢唔夠信心,會對呢樣野動搖。
抽多個

聽日12點後第一個有效問題
抽多個

聽日12點後第一個有效問題

隔離飯香 20歲男
想問下同前任有冇可能復合?同埋一齊行落去即使有障礙困難
無聲 女
做返宜家呢行 定係轉行做紀律部隊適合我?

謝大大
廢柴T 想問愛情問題
問題:我想問依家我同我嘅對象有無機會喺埋一齊 最近發咗一個夢有點兒在意 大概內容係講緊 某日佢send whatsapp嚟 話我同會喺春天開始之後喺埋 仲話咁樣對佢嚟講係一個安慰 如果我追佢嘅話 發展方向會係點?
感謝

推番上嚟可以嗎
Steph 18歲
想問未來一年有冇機會去外國讀書
呀k 女 想問感情 同男朋友應該分手定一齊落去 一齊好多年想放手但又唔捨得 但自己又想同第個嘗試下 應該點揀?
萬分感謝

其實就咁睇你都應該知道要點做架啦喎。我睇到既係唔應該,睇下你想唔想咁做。

我見到你有失去重心既情況出現,你好驚失去佢,甚至去到一個地步係拒絕面對一啲事實。而你最近唔係咁開心,都算打擊幾深,而你地斷感情已經陷入底點。好聽啲講可以話係無得再底過左就更好,睇你自己點諗。

見到佢個人有比人逼得緊既感覺,覺得太chur。仲有佢對段感情講既野多做既野少。

見到你黎緊都係會唔開心,但呢啲唔開心都係黎自你自己,因為你會走出你自己既惡夢。你要對自己有多啲自信,信自己既決定,唔好有咁多擔心。

你最後會有所改變,唔洗擔心,你會擺脫到你既困境。而且有機會會係旅行過程中諗得通。

唔該晒巴打 講得好中 佢真係成日都係講多過做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞