[塔羅/占卜]這是post2

101 回覆
22 Like 1 Dislike
是咁的,點解上一個post未滿就有post2?

因為大家反應過份熱烈,累積過多既個案無力處理。
加上有大量問題已是一個月前,可能事主既問題已過期,或是問卜者放棄左等待,咁我占完又幫唔到佢又晒我時間,故開新post。

請細閱以下資料。

呢個post我唔會幫所有人解答問題,我會係得閒既時候先上水解答問題。

規則如下:
1.我會係post入面留言「以下開放x個占卜名額。」。見到呢個留言之後既有效問題先會解答。而名額會有x人。

2.問題將於一天內處理。

3.留低正評

4.有效問題樣式如下:
名 性別 詳細問題
哈林 男 我黎緊6個月既工作同上司相處會點
問題越詳細對你既幫助越大[/size=4]
[size=4]另外留低花名比較好

4.1 詳細問題既問法
4.1.1 尋求指引或方向。
4.1.2 關於能採取最適當行動。
4.1.3 問「為甚麼」的問題。

5. 唔方便既公開問題既人可以telegram問。
5.1 做法係先留言問既範疇同埋留言「telegram」。
然後telegram我,留低post no.、連登名、有效問題。
問題樣式如上。
5.2 最後番黎呢個post比感想我。(真係唔方便先係telegram比cm,但點都番黎講幾隻字)
5.3 telegram id:@alf27768

E.g 學業 telegram

第一日先試下3個啦。

以下開放3個占卜名額。
呀k 女 想問感情 同男朋友應該分手定一齊落去 一齊好多年想放手但又唔捨得 但自己又想同第個嘗試下 應該點揀?
萬分感謝
off請食賓州 17歲男 想問五月前同而家嘅 心儀對象有無機會係埋一齊,如果有而家又應該點樣同佢有進一步發展
Jessica 女
我有2個問題想問,事業方面: 黎緊6個月會哥轉到份比現職好(高薪、有升職前景)嘅工, 定係
我應該繼續做我尼份冇前景係好輕鬆嘅工?
愛情方面:黎緊6個月會否有姻緣?
可否telegam深交?
唔記得講低一條問題
大家問一條好啦
占埋我得唔得
俾蚊咬好痕 女 想知幾時有pool出?
廢柴T 想問愛情問題
問題:我想問依家我同我嘅對象有無機會喺埋一齊 最近發咗一個夢有點兒在意 大概內容係講緊 某日佢send whatsapp嚟 話我同會喺春天開始之後喺埋 仲話咁樣對佢嚟講係一個安慰 如果我追佢嘅話 發展方向會係點?
感謝
等咗咁耐但搶唔到名額
白楊 女
嚟緊一年內會唔會有正姻緣?
感情 telegram
白楊 女

你係上一個post既留過言?
可唔可以比個post no.我參考
天才 男 請問我可唔可以係一年內有自己既專業技能
主要係攝影 拍片 前途如何?
唔該樓主
立正 女 學業
就快畢業,能否升上大學嗎?
竟然趕唔切🙁
廢柴T 想問愛情問題
問題:我想問依家我同我嘅對象有無機會喺埋一齊 最近發咗一個夢有點兒在意 大概內容係講緊 某日佢send whatsapp嚟 話我同會喺春天開始之後喺埋 仲話咁樣對佢嚟講係一個安慰 如果我追佢嘅話 發展方向會係點?
感謝
Kin 男
暗戀左個女仔都幾耐 由細到而加 但由幼稚園之後係中學先搵番佢,仲要係fb ig搵到,雖然accept左frd request但現實係0會面。想問會唔會有機會有現實上交流同有更多感情?同埋有冇解救方法
羊 女 學業
今年retake 17dse
會唔會入到自己想入嘅大學同學科?
麻煩晒
白楊 女

上個post第62

接近四個月前因淡左而分手,想知同前男友有無機會復合?佢依家仲鍾唔鍾意我?(被飛

Thanks
白楊 女

會幫你占埋
上個post第62

接近四個月前因淡左而分手,想知同前男友有無機會復合?佢依家仲鍾唔鍾意我?(被飛

Thanks

知你等得耐

下次占會加一個位畀你
劉明先

會幫你占埋

多謝樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞