[塔羅/占卜]這是post2

101 回覆
22 Like 1 Dislike
巴打係邊 等咗你個幾月了
大腦電波

愛情
想問同前男友會唔會有機會復合?
樓主又唔見咗
高八度唱歌
Telegram
上個post等緊,你又唔理
Jessica 女
我有2個問題想問,事業方面: 黎緊6個月會哥轉到份比現職好(高薪、有升職前景)嘅工, 定係
我應該繼續做我尼份冇前景係好輕鬆嘅工?
愛情方面:黎緊6個月會否有姻緣?
可否telegam深交?

幫你問應唔應該轉工

見到你決定左要轉架啦喎,擔心乜?

見到你而家份工令你情緒有啲波幅喎,唔係話你唔鐘意,但工作內容或者人事上另令唔多滿意。最近有啲紛爭出現左喎,可能係你屋企人同你既爭執。同埋你自己內心中好多爭扎唔知要點做,但見到有個想法走左出黎,雖然話你決定左要點做,但係自己其實唔多想咁做。

黎緊你會有阻礙,如果要轉工可能會出現真空期無工番。你要留意仔細檢討你過去既問題,唔好兩三下帶過扮睇唔到。

最後會有份你鐘意既工可以揾到,放心。
白楊 女
嚟緊一年內會唔會有正姻緣?

幫你問左半年既事。

見到你係一個幾識玩既人,我指係幾識享受,生活要求幾高既人。見到你最近做緊好多改善自己既事,草左啲錢,對自己有要求。其實你前排對感情都唔係咁著緊,無話特別想要拍拖。

見到你而家揾對象既方式同一般人既有唔同,可能講緊既係交友網站app之類既方式。你個人唔好咁心急啦,雖然我知你唔介意其他人點睇,但太急唔慢慢黎都唔係好事。你到最後都有得揀架,但我見到你自己唔想取捨,想其他人幫你揀,但總之慢慢黎,急唔黎架。
上個post #402
男 琪仔

我想轉問題
我應唔應該離職轉去做朋友介紹個份工
我簡唔到

咩27
下兩個係 #47同#61

再加多一個人

開放多一個占卜名額
女 特莉
想問嚟緊感情方面會點 要搵到啱自己嘅對象應該等待定係主動去搵?
感情 telegram
樓主希望你可以揀我
深圳食家 18女 岩岩男朋友講分手 真係好崩潰好想死既感覺 我好迷惘唔知道點講,所以我覺得唯一占卜先幫到我。
我同佢仲有冇機會一齊返?
我可以點樣做先可以挽回到依份感情?
佢係咪有因為外來既因素而影響佢決定唔再令佢心軟,比機會我?e.g(中意左第2個)
我真係好無力 我求下樓主你肯幫一幫我,因為只不過係發生係琴晚既事黎 我點樣做都唔肯比機會我
上個post #468 今個post #35
B女仔 女 事業 問題:我為左理想職業努力左2年幾都考唔到 我想2017年我有無機會考得成? 好希望可以解答
多謝巴打求下你揀我
白楊 女

幫你問左半年既事。

見到你係一個幾識玩既人,我指係幾識享受,生活要求幾高既人。見到你最近做緊好多改善自己既事,草左啲錢,對自己有要求。其實你前排對感情都唔係咁著緊,無話特別想要拍拖。

見到你而家揾對象既方式同一般人既有唔同,可能講緊既係交友網站app之類既方式。你個人唔好咁心急啦,雖然我知你唔介意其他人點睇,但太急唔慢慢黎都唔係好事。你到最後都有得揀架,但我見到你自己唔想取捨,想其他人幫你揀,但總之慢慢黎,急唔黎架。

多謝巴打幫忙占卜
但有一啱一半唔啱
最近係開始改善返自己嘅事,但儲唔到錢 同埋我唔會用交友網APP識人
前排對感情真係唔著緊同唔想拍拖,但最近表弟表妹結婚又比親戚話做咩唔拍拖點點點好煩
希望有得揀個D係正正經經正正常常
沒有胸掛念你
想知今年有冇拖拍
希望你揀到我
白楊 女

幫你問左半年既事。

多謝巴打幫忙占卜
但有一啱一半唔啱
最近係開始改善返自己嘅事,但儲唔到錢 同埋我唔會用交友網APP識人
前排對感情真係唔著緊同唔想拍拖,但最近表弟表妹結婚又比親戚話做咩唔拍拖點點點好煩

我唔多知你實際情況,上面講既都係舉例黎,主要係見到你係自己身上做好多野改善自己,同埋遲啲你揀伴侶既方法同一般人既有唔同姐,但大體黎講都唔需要擔心。
白楊 女

幫你問左半年既事。

多謝巴打幫忙占卜
但有一啱一半唔啱

我唔多知你實際情況,上面講既都係舉例黎,主要係見到你係自己身上做好多野改善自己,同埋遲啲你揀伴侶既方法同一般人既有唔同姐,但大體黎講都唔需要擔心。

其實都唔準喎~
Roy 男
剛剛散了
想問有冇機會復合

謝謝
哈林巴 上個post的400
等咗好耐 好想好想知結果
上個post#107 今個post#29
上個post第62

接近四個月前因淡左而分手,想知同前男友有無機會復合?佢依家仲鍾唔鍾意我?(被飛

Thanks

知你等得耐

下次占會加一個位畀你

又話比多個位我既
白楊 女

幫你問左半年既事。

多謝巴打幫忙占卜
但有一啱一半唔啱

其實都唔準喎~

都有一半準呀
同埋呢兩日都有點意外之財,唔知儲錢個解釋係唔係即係呢個
名:R
同ex 散咗接近兩年,一直未放低,近來傾返偈想追返佢,已經畀佢知道我諗法但係佢不置可否繼續做朋友。
問題:想知佢個心點諗,同埋我可以點樣去爭取
Nana 女
問 今年轉唔轉到科?
Joseph

我想問下愛情問題
想知今年會唔會有桃花?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞