[塔羅/占卜]這是post2

101 回覆
22 Like 1 Dislike
off請食賓州 17歲男 想問五月前同而家嘅 心儀對象有無機會係埋一齊,如果有而家又應該點樣同佢有進一步發展

唔好咁急,幫你問六個月既事。

見到你之前關係其實麻麻地,關係一般。見到個女仔你好鐘意,佢有身上有好多特質可以吸引到你。而你追佢都追得幾辛苦,但你都繼續追。

但你而家既態度同做法有啲唔適合,而且有避重就輕既情況出現。你要試下改變你既態度。同埋我見到有啲袐密浮左上黎,我諗佢都知你鐘意佢或者好多人都知你鐘意佢。你要諗出楚應該點做同埋點去投入段感情。

我見到唔會一齊,你自己性格方面太具攻擊性,有過大既控制欲,有啲自以為是。而且你對追佢唔夠信心,會對呢樣野動搖。

第一段講上段感情同講我自己嗰度好中
可能真係我用緊啲避重就輕嘅方法去追佢,我亦都get到少少巴打你指緊咩
明白啦巴打
Kason 男 想問我既感情運到底點?
Jessica 女
我有2個問題想問,事業方面: 黎緊6個月會哥轉到份比現職好(高薪、有升職前景)嘅工, 定係
我應該繼續做我尼份冇前景係好輕鬆嘅工?
愛情方面:黎緊6個月會否有姻緣?
可否telegam深交?

揀一條

我揀第一條😂 多謝
Jessica 女
我有2個問題想問,事業方面: 黎緊6個月會哥轉到份比現職好(高薪、有升職前景)嘅工, 定係
我應該繼續做我尼份冇前景係好輕鬆嘅工?
愛情方面:黎緊6個月會否有姻緣?
可否telegam深交?

揀一條

我揀第一條,問事業 多謝你
國鴻 男
準備追一個女仔
但係機會好微可以幫我占一占?
哈林大哥
感情 telegram
感情 telegram 🙏🏻🙏🏻
Hazel 女
下星期返新part time會順利開心嗎? 事關學校要做500 working hours 想知會唔會係新工作環境過到 定要搵過另一份工

想問依加份工點同人事關係
ken

想問等緊消息份工見唔見得成,thx
感情 telegram
膠膠 仔 愛情 感情幾時會有著落 果個會係咩人

post1 #69 等咗巴打好耐了
Sammy

愛情
可唔可以同宜架男朋友一直行落去?

上post#83 繼續支持
樓主係咪跟ekee學
想問感情 唔該巴打 telegram
leo 男

想問下女朋友幾時先唔開心完,心情平伏翻同我註冊
感情 telegram thanks!
上個post#133
我由上個post未拍拖A0都變O1了
Ocean 女 愛情
想問同依家依個男朋友會唔會拍得長久 有冇咩要主意 thxxxx巴
加油
Kabe F

想問 同前度有冇機會復合
Ki 女
想問幾時有拖拍
樓主係咪跟ekee學

唔知你噏乜
上個post#133
我由上個post未拍拖A0都變O1了
Ocean 女 愛情
想問同依家依個男朋友會唔會拍得長久 有冇咩要主意 thxxxx巴
加油

拍左拖就唔好問啦 無乜問題發生就乖乖地啦
我妒忌你
朱仔

學業
會唔會有書讀?目標可以達成嗎?

上個post既#89
謝謝巴打
雯 女
最近喜歡上一個比自己年紀小3年既男仔
想問下同佢其實有無機會?
對方有無意思?
廢柴 女
初戀係唔係喺學校識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞