追咗個女仔,一個月突然被冷淡。

213 回覆
238 Like 13 Dislike
都有道理,我而家都係花多啲時間心思係其他野身上。下次我會做好自己,吸引個女仔,而唔係單方面chur個女仔,為個女仔付出。因為呢啲太一廂情願,其實我做既野未必佢想要既野。

而家諗返轉頭,其實好多野可以做得更好。
你有冇諗過藍剔已經算好
如果係灰剔甚至一個剔
.............
人地比晒機會你單刀

你仲係龍門口左扭右扭

咁就抵死啦
追女最忌上心
喂喂喂 死撚開啦
最撚憎你呢種自己做柒哂又射個波落人地度然後自己扮哂聖人
屌你老母仲要打埋啲懶有feel既野 好撚噁心
見到就炆
同啲港女自己被玩殘然後自怨自艾冇好男人一鳩樣
屌你老母想一拳打撚死你 唔撚配做男人
我原本都想話係個女仔可能有其他心水追求者
點知一睇, 跟本就係你on9 講乜春有咩感受
佢拖埋你就應該果晚表埋白啦傻仔

收硬兵
講野咁撚奇怪 個女仔走得岩呀真係
典型無事傷春悲秋毒撚, 已經咁多人話佢知問題係邊
都仲係唔知衰乜, 扮睇化咁

收硬兵

真係啱就一齊左啦
係佢冇其他更好既對象
小弟三十三歲...無拍過拖...本身鐘意打下機同玩單反...而家係X豐速遞做速遞員...

我同佢係fd搭fd識..係facebook傾左一個星期...佢同我講好想做我老婆呀..咁我地就係facebook in a relationship,拍左兩日拖..就出?見面...嘻嘻..佢個樣Ok呀.. 佢一見到我..就話好掛住我..同埋送左個波板糖俾我話係聖誕節禮物..之後佢同我去左影貼紙相..影左好多好多....差唔多影左$2000蚊...之後佢問我有乜萬聖節禮物送俾佢..我問佢想要乜..佢話想要iphoneX ...但係我唔夠錢,唯有同佢出左部iphone7...重買左個小海綿case俾佢..佢好開心呀...之後­去左食日本野..食左$800....

尋晚真係好開心!我覺得佢好純情呀~佢全程都唔敢拖我隻手...佢同我講,倒數果日會帶埋我送俾佢果部iphone出來同我一齊玩自拍....我好開心好期待呀.....原來拍拖係呢d感覺..真係好sweet....等我重係ps4 game鋪 訂左隻人中極2,諗住聖誕節果日假係屋企收埋打..我果晚經過間鋪..同個賣家講 :我有拖拍啦..我唔需要你隻game啦..我唔會要的了..之後果個賣家呆左,.嘿..個死毒男真係呢...我果刻完全feel到佢酸到出汁啦....我訓前打左俾佢.不過佢無聽電話...可能訓左..我whatsapp佢,同佢講miss you;) good night...之後佢telegram俾我話 : ok thx.....

嘻嘻嘻...雖然尋晚用左成份糧..不過ok la....拍拖緊係咁架啦....下次出?問埋佢個名同問佢幾歲先... 祝大家都搵到自己愛的人呀! 加油豬唷 ;)

收硬兵

真係啱就一齊左啦
係佢冇其他更好既對象

又唔好怪哂人地
都要有人受先成事既
咁溝仔呢?
睇到標題
以為係自己開既

努力過就算啦 巴打
吸收今次既經驗
搵下個目標啦

最緊要係唔好自卑
佢睇唔到你既好姐

利申:同你一樣 但approach兩個月
100%厭左,無乜興趣

利伸:成日對女咁做
算啦,珍惜自己多d
認真你便輸了
屌你原來係on9仔黎
見你講野咁悶 又無自信 諗野又negative
比着我都no你啦
佢話a0 你就信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞