追咗個女仔,一個月突然被冷淡。

213 回覆
238 Like 13 Dislike
條女話你樣衰啊
不要去....
咁條女問你有冇識其他女仔,你點答?
一定要答咩 你咪問返佢
你又有無識其他男仔

最多答有女approach但冇咩feel
比對方覺得有競爭者
我會咁做
唔好老屈個女仔
佢未必有第二個, 只係單純心淡都得
人地做左主動, 比曬位你入
你就原地踏步, 搞到人地以為你無心發展
正常女仔再鐘意你都好, 都會為左自尊而抽身
你做男仔唔反省下自己不足
仲ff踢個波去女仔道
唔好咁樣衰啦好無
其實都係得一個原因
不過又咁諗,個女仔咁易同人曖昧其實都好易出事
你失去嘅只係一個速食嘅機會
最近睇左本脫毒書
作者第一點已經講出 毒撚溝你嘅致命傷 就係太chur同動機太明顯
係度分享下
A man's attractiveness is inversely proportional to how needy he is. The less needy he is, the more attractive he will be to women on average. The needier he is, the less attractive he will be to women on average.

Neediness is when a man places a higher priority on others’ perceptions of him than his perception of himself. A needy man’s actions and words will therefore be primarily motivated by impressing and winning approval from others.

Non-neediness is when a man places a higher priority on his own perception of himself than the perceptions of others. A non-needy man’s actions and words will therefore be primarily motivated by embodying his own values and desires.
即係唔好擺條女喺第一位? 佢只係家庭朋友工作興趣之外嘅一部分?
ching 中上樣 定正常樣
你太容易得手了
「把手握緊,裡面什麼也沒有;
 把手放開,你得到的是一切!」

緣起而聚,緣盡而散。

以前唔明呢句說話,今次有好深既感受。
希望將來既我會更好,更成熟。

多謝大家既意見。
多一個同伴
同樓主一模一樣
不過係個男仔突然冷淡
世界好大 唔好唔開心 搵過第2個
求書名
點睇都似你有問題多d
人地比晒signal都唔做野
以為自己食住佢就慢慢嚟懶老定hea住做
結果比人反cap一啖
因為已經同第二個一齊左囉
其實chur既方法唔係唔得 但有問題

毒撚既chur就會真心為條女做好多野
如果比人reject左 就會覺得好hurt好offensive 所有女人都係雞
仆街d既女女咪收你做兵

Player既chur 佢地覺得被人reject係無咩所謂
得就有得食 唔得咪下一個
對於入世未深嘅妹妹仔好有用

所以高質既女女覺得chur 唔係毒撚就係player

好啦比你chur到條女 你又係真心
通常呢d女女好鐘意被人chur被人關心
當你多野做 無時間陪佢 佢就可能覺得你變左心

所以靠chur來維持一段關係係好難
我都係 一路好地地 突然就比人已讀
好糾結問唔問個男仔咩事
但其實呢d係咪問黎都多餘
呢個post巴打啲意見幾好
個個都好高質
多謝大家
其實,我有表示到⋯佢話想了解耐啲⋯相處耐啲先⋯最後就了解同相處既機會都無埋。
btw 有冇啲女仔會真係完全唔主動搵男仔傾計
之前對一個中學後十年八年都冇拍過拖的女仔有好感我,fd介紹
次次傾wtsapp都講好多嘢,出過街
佢應該知我對佢有啲嘢,但又冇避又冇好迎合
同埋次次都主動wtsapp搵佢先會開始傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞