追咗個女仔,一個月突然被冷淡。

213 回覆
238 Like 13 Dislike
巴打 講得好岩,佢係一個好多人追既女仔。原本我以為做返自己,順其自然,一心一意對佢好就夠,所以我無玩心理戰,乜都同佢坦白,可能就係咁佢好快對我無哂新鮮感,刺激感,神秘感,所以覺得我悶。

原來溝女咁大學問,我諗我有排學。
其實 果時大家都飲左酒,係拖左分幾鐘only .....就係果分幾鐘令我自己得米。所以我更加主動熱情,點知係換黎一盤冷水,無限藍剔。可能佢有更好既選擇啦。 我都係努力提升自己既質素啦。
放手啦 巴打
因為巴打你你隻牛,條囡搵到馬了
溝女要玩心計
就算一齊左都係
唔好信d女仔講坦誠
agger
信女人講坦誠 男人放下心房果一刻 就係注定你要比女玩既開始
溝女咁撚易都搞到咁..
俾個電話黎我一個月溝掂再俾返你

講笑,其實樓主好多mind set都錯撚哂
建議一係溝夠20條女拎經驗先再返兜追
一係等有經驗既巴打教,過一排再返兜
條女搵到第2個比你好的仔羅
七月了 人地男朋友仔放暑假了
岩,第二次就拖硬。
同條女搭扶手電梯個陣
條女一定會自然地扶住個扶手。
你隻手疊埋去佢隻手度就得。
佢唔撚縮,到扶手電梯盡頭個陣,
捉佢手背,拎起十指緊扣。
搞撚掂。
呢d 女第二三次出街好拖啦
可能有個moment 有feel 或者佢根本想zip 下時間
速戰速決好過
岩,第二次就拖硬。
同條女搭扶手電梯個陣
條女一定會自然地扶住個扶手。
你隻手疊埋去佢隻手度就得。
佢唔撚縮,到扶手電梯盡頭個陣,
捉佢手背,拎起十指緊扣。
搞撚掂。

縮左係咪收皮
係。試多幾次囉。
手都唔俾拖,同條女玩柏拉圖式戀愛算鳩數吧
試過,過一排你就會發現佢同左第二個一齊
因為dse放榜
之前公司同層果個?
算把啦樓主 人地根本就係一直響到揀緊 最後揀左第二個咪收你皮囉
次次要女仔做主動,佢唔想拖落去
其實,都打定輸數,佢開心就好,幸福就好。不過投放左感情,要啲時間抽離,反而,諗緊點改善自己,係價值觀有問題,定外表有問題,定係個人太悶⋯下次我仲應唔應對人坦誠,定係真係要玩心理戰。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞