追咗個女仔,一個月突然被冷淡。

213 回覆
238 Like 13 Dislike
收皮啦,扮好人,又ff,你已經game over, loser
我都明白既,多謝爸打提醒⋯我會反省下⋯
試下約多一次出黎 今次一出黎就拖佢手
得就得 唔得都起碼做過野
明顯地人地對你有feel時又唔主動 依家人地有新target啦 咪藍剔你
打比佢
Whatsapp唔得咪打電話
我以前個網友因為Sell我hkue先反面
唔好唸
未扑野之前都唔會冇feel
sor
咁即係完事後會突然無feel 啦
咪重衰
上網識嫁?
如果係既 你識多幾個就會冇左你依種感覺嫁喇毒撚心態
溝一星期都都長啦
過一個月都分唔出勝負=自然死亡
溝女要極速溫水煮蛙
朋友介紹的,大家好清楚大家既背景。

而家電話成堆互相share 既相,諗緊好唔好del哂去⋯⋯
溝女唔可以淨係溝一個
好容易令到自己過份投入
唔係叫你做player
你要做到一個感覺
人揀你嘅時候 你同時亦都可以揀人
女女對於一d隨手可得既野好快會無興趣
而家既情況就係咁,佢係我既唯一,而我係佢選擇既其一。

係,我將個主導權比哂佢,對佢黎講我係隨手可得。
緊係唔好del
Del即係代表你逃避 無自信
你要明白溝女就預咗可能俾人rejected
你要對呢種感覺麻木
你要認清楚 人揀你嘅時候 你都可以揀緊
戰場上先露出底牌嗰個通常會係輸家。

唔好諗咁多無謂嘢喇,個女仔一係就有新target,一係就係極速冷卻型養唔熟,我勸你都係唔好再FF太多,如果個女仔過多排又搵返你嘅就更加要小心。

身邊見唔少女仔心地係好好,但對感情可以狗到仆街。
g
都未到情侶關係,佢都仲係試試吓,你就自以為坐正,會唔會有啲一箱情願?
男女都係,拖太長無好結果,咩慢慢瞭解幾個月係呃人,用咁多時間都未必瞭解清楚,直接拍拖試好過
溝女真係兩情相悅好d,單方面一定無可能成功,人地二百萬都溝唔到倫敦金妹,你一廂情願可以做到乜?要明白一個道理,有d女係溝唔到就係溝唔到,應該自動抽身而唔係繼續密密奉獻,咁只會推到呢d女仔自我感覺良好,更難溝
傻仔諗法,咩叫佢開心同幸福就好 拖都無拍過,根本當佢陌路人就得,佢搵返妳另計,咪做兵咁傻仔啦
女人係鐘意啲有威權,主導型男人
樓主成個女人咁人地拖埋你你都無反應
條女覺得自己仲男人過你,咪即刻對你無哂興趣
有d女仔想係感情上贏哂,覺得自己有咁既條件唔想蝕,有時真係唔駛對d靚女咁好,因為你未必溝到佢,如果無可能溝到,佢對黎講只係陌生人,無條件對佢地好只會令佢地性格更自私同扑街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞