NowTV奪英西意德法頂級足球聯賽播映權

312 回覆
266 Like 7 Dislike
好似仲有38租機費每月
會唔會係知道now同bein傾好左,橫掂冇波播,tvb把心一橫收埋體育部
上季bein都有澳職播
德甲係 fox
歐聯歐霸約係同期,都已經完咗,未知邊個攞到,但有傳冇人入標
雞保冇bein 但佢上屆唔係場場播 香港好多臉睇澳職同日職 因為賭波玩走地
同期 但咁快完咗?
我估雞寶點都攬住歐聯 如果唔係 雞寶真係收得工 咁樣一台獨大個體育 第日真係睇場波都貴
德甲=Fox Sports 雞寶有
澳職應該都有 但雞寶球彩台揀場播 bein sports就播足
澳職真係唔知 雞寶唔攬返個歐聯真係冇撚野睇 我轉咗佢算 我幾鍾意球彩台
有冇講一個月幾多先
播埋中超啦
2015-2016, 2016-2017, 2017-2018 三季
唔係暗示咗唔投,之後專注亞太體育咩...
係咩 仲以為仲有一屆 18-19

雞寶加油啦 唔係第日香港人捱貴波真係點睇
除咗方便賭 方便睇靚時間 水平真係唔高
398蚊 x24,免4個月月費,加38蚊租now one機頂盒
送兩個88蚊既影視娛樂組合
圍返好似240蚊

利申:個價我都係收返黎
但投標價唔高 有線先有錢比
雞寶愈做愈霉

佢講波佬好鳩過now果堆 本人覺得
即係迫你完約就要續,如果唔係就要 398/月
呢個話係新客價,舊客唔知咁多
全港講得好既,五隻手指數得晒
依家已經越黎越貴 過兩年5百一個月不是夢
呢d 傻仔 block 左啦
畀錢睇先有發言權
現有客仔淨係想加簽英超
會加幾銀
其他聯賽邊得睇哂
三色大台我唔寄望佢有乜大動作 本身管理層廢 又係中央台
但雞寶新聞我幾鍾意睇 雖然近期佢左膠上腦 幾單講難民有關 但佢新聞幾鍾意
佢啲波 我幾like球彩 有時睇佢足球台講波佬真係幾好 最小 唔會講錯名 有時d cam pan過去d球會高層都講得出名

如果係咁真係迫香港人上網睇 平平地唔介意畀錢 而家無限上網平 畀多小小睇波我ok 貴到咁 我真係難相信
其實我乜聯賽都睇 如果淨睇英超 我覺得極唔值
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞