NowTV奪英西意德法頂級足球聯賽播映權

312 回覆
266 Like 7 Dislike
最慘係我呢d肯比月費但係佢都唔整光纖 局睇低清波嘅客
垃圾mypk super貪你有意甲同法甲
而家冇埋執撚咗去啦廢西無線
唔睇now唔通上網搵link呀?
我地從正常途徑睇波仲可以支持到足球發展
你中意侵犯版權你既事唔出聲無問題 懶醒衝出黎柒
你係度偷緊人野咋 識用非法方法睇波既叻仔
歐聯呢
NowTV宣布,與beIN SPORTS合作取得2018/19至2022/23球季西甲獨家播映權,並擁有下季法甲及意甲在香港的播映權。
屌, 裝左now咪日日睇幾場波, 命都短幾年
Bein sports 會唔會其他平台都有機會睇到?
NowTV宣布,與beIN SPORTS合作取得2018/19至2022/23球季西甲獨家播映權,並擁有下季法甲及意甲在香港的播映權

呢兩個無話獨家
分啲畀Viu啦 整呢個動畫唔係只係為左世盃呀

nowe 個廢盒都唔知點睇
落埋有線掛😂
Now TV今公布與beIN SPORTS合組新頻道,分別播放西甲、意甲、法甲及美職等主要賽事。而收費安排方面,其中播放法甲、意甲、澳職、美職等的「beIN SPORTS組合(包括beIN SPORTS 1及beIN SPORTS 2頻道) ,月費88元;至於現有或升級至星級體育組合客戶,亦可收看beIN SPORTS 1 及 beIN SPORTS 2頻道,包括英超、西甲、德甲、意甲與法甲在內,5大聯賽全數可收看。
啱啱renew左,希望唔使加錢
星級體育組合 - 係咪即係咩都有晒嗰個?
我有618,619 , 621-62x英超台 , 63x果D ...670-672
唔撚係掛

多咗咁多野會唔會即刻加價
歐霸好似不嬲都有,真係差歐聯
歐霸係foxsport
即係Now & Cable兩家都有得播
唔怪得mytv super早兩星期問我續唔續 幫我加開體育頻道
好撚彩我比老母睇劇唔撚用電視姐
你DOWNLOAD BEIIN SPORT個APPS俾68一個月都有得睇,係冇廣東話姐
Thx
明知cut體育都叫你裝咁黑暗
Sales狗有咩做唔出?
好彩用我名,用我老母名實比佢續撚到約
Hkbn 仲有依啲閪野
未統一都加鳩你價架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞