NowTV奪英西意德法頂級足球聯賽播映權

312 回覆
266 Like 7 Dislike
NowTV宣布,與beIN SPORTS合作取得2018/19至2022/23球季西甲獨家播映權,並擁有下季法甲及意甲在香港的播映權。加上英超及德甲,Now已擁有五大歐洲主要聯賽在香港的獨家播映權。
仲爭歐聯
加埋 歐聯歐霸
分啲俾ViuTV 都咪話唔堅啊
法甲可以考慮下
個mytvsuper box掉得
新羅馬帝國
香港球迷等好耐,就黎統一
any source
好心有線唔好爭歐聯啦 搞到成日要搵link 出街睇
又要加價 屌
原本都睇下意假
樓主英文名=NowTV
確係有意見寧願集齊加價都唔願買幾個台啵
美職
我本身冇裝now
有線滅亡
疤狗台
本身為世界盃簽左兩年 有冇得睇?
英超好似得返黎緊果季咋喎
【信報財經新聞】電訊盈科(00008)與beIN SPORTS合作獨家播放西班牙甲組足球聯賽,由2018至2023賽季。

此外,Now TV客戶亦可於新加入的beIN SPORTS 1及beIN SPORTS 2頻道,收看法國甲組足球聯賽及意大利甲組足球聯賽的賽事。

Now TV將與beIN SPORTS推出全新品牌頻道,每季播放全部380場賽事。

電訊盈科媒體集團董事總經理李凱怡表示,很高興與beIN SPORTS聯手,Now TV將網羅英超、西甲、德甲、法甲及意甲五大歐洲足球聯賽於一身。

beIN Asia Pacific亞洲區董事總經理Mike Kerr稱,此次合作亦是beIN於香港的新里程,期待與電訊盈科長期合作,為其客戶帶來最佳體驗。
唔知使唔使再加

之前冒住冇英超嘅風險續
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞