NowTV奪英西意德法頂級足球聯賽播映權

312 回覆
266 Like 7 Dislike
Now 真正好波 小小超
英超最貴 單點應該唔止200
D譯名奇撚怪個下死呢
奧斯爾唔知點譯先可以譯做奧爾斯,仲衰過NOW個D安巴比,史端寧
⋯⋯⋯ 我500 一個月 喎 屌 仆街sales
斃在最撚正個個係人地到
查實幾方便
好似前有線咁乜波都睇曬
大家可以睇一睇
Sales俾我既
星級體育組合
樂視/有線轉台優惠 或企業員工出示任何行業在職員工證或卡片優惠(原價$398)
現平均月費$240!!!
24個月(已免4個月)
需加$38租用Now one最新機頂盒
足球賽事包括(英超 西甲 德甲 意甲 法甲 美職 澳職 阿甲 土超 歐霸 英足總 亞冠)
包括其他體育(網球 桌球 賽車 排球 棒球 羽毛球 飛鏢 拳賽 欖球 田徑)
再任選兩個原價$88影視娛樂組合
同包埋隨身睇app,可以手機 電腦隨身隨時睇直播或點選重播。
送$50now dollars

自選組合包括(9選2):
《中文電影組合》
Now爆谷台、衛視電影台、卡式台、中國電影頻道。

《電影組合1 》
7條HBO 頻道連自選服務 睇盡荷里活猛片。

《電影組合2》
5條FOX 頻道 精選得獎 動作 恐怖 靈異電影。

《智醒兒童組合》
0-12歲都岩睇,Disney Channel、Cartoon Network Nickelodeon、Boomerang、CBeebies等頻道,比小朋友一個迪士尼學習教育頻道。

《知識組合》
Discovery、Animal Planet、國家地理頻道等 紀錄片,探索大自然。

《國際新聞組合》
CNN、BBC、FOX、NOW 新聞等強大陣容,帶你盡覽世界第一手新聞資料。

《亞洲娛樂組合》
最新亞洲人氣日劇、韓劇、華語、綜藝、動漫、音樂等12條頻道,煲劇冇難道。

《國際娛樂組合1》
4條FOX娛樂頻道帶來美國受歡迎的精彩劇集,爆笑喜劇、動畫及真人騷娛樂節目,更有美食,時尚、音樂頻道,帶你享受人生。

《國際娛樂組合2》
BBS Lifestyle,人氣女性頻道DIVA、華納電視、AXN、SONY、E! 等頻道,各大電視劇頻道,多種類的熱門劇集,滿足你不同既喜好。
其實係咪就算有約係手都可以renew 個平啲既plan ?
之前諗住要睇世杯 比佢哄撚左
真係唔知,你可以搵sales問下
歐聯無人入標
電訊業不嬲做新客好過舊客
之前post 都有巴打咁講
但係咪架
歐聯場場星期二三半夜,未必吸引到打工仔捱夜睇,起碼踢到淘汰賽至吸引
俾埋錢你睇好唔好
呢d人真係好撚垃圾
免費比你睇
咁now點賺錢
歐陸組合8888
但有d超強戲碼
皇馬對曼聯果d 喎
好同埋下年好似話2點開波
唔洗免四個月 照做每個月240 你得唔得
踢歐聯d球星搏曬命
咁講囉 戲碼好 歐聯就一定有 夜唔夜 好睇自己捱唔捱到夜
強強對碰好睇既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞