德國一歲女童遭伊斯蘭移民斬首殺害 默克爾下令封鎖消息

160 回覆
298 Like 56 Dislike
連登仔係咪又炒車?
唔算嘅
死肥婆封鎖消息咁撚仆街
封鎖消息就唔會比你知道啦
支那夠大把野封鎖消息啦,你又知
呢單嘢 行為藝術嚟喎
德意志人兩走極端
一係就極右民族殺盡一族人
而家就極左大愛收難民
Child登淨係識洗正評
仲有乜嘢可以PK過左膠同伊斯蘭國?

FAKE NEWS 五毛。
屌 樓主標題黨又fake news
標題講到移民殺咗個德國女童 原來係自己個女
家庭糾紛一定開了宗教事
上面有人話係父女關係 就有班白痴衝出嚟話殺自己個女就得
戇撚鳩 人地澄清事實 從來無人支持殺自己個女
完全無邏輯可言
條死肥婆仲想引狼入室到幾時
改個咁嘅標題 目標完全係為咗誤導人
樓主條廢物幾時落去陪一歲女
雙重誤導
對我黎講殺斬自己個女個頭落黎仲變態過殺唔識既
個標題變左做伊斯蘭移民地鐵站斬首親女再殺女友 係咪就冇係街殺唔識既人咁恐怖
你覺得誤導即係覺得一樣野恐怖過另一樣
伊斯蘭教個教義不嬲
但又會有消息出到黎比我地知
真定假
屌你樓主fake news
4月時候德國大把報紙報咗啦

“The claim that the German goverment tried to ban reporters from mentioning the child are pulled out of thin air by a website that takes real news stories but adds outrage-inducing headlines in order to get more visitors for economic gain through advertising. There is no ban in effect.”

https://hoax-alert.leadstories.com/3469551-fake-news-migrant-beheads-1-year-old-girl-in-germany-merkel-bans-media-reporting.html
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞