德國一歲女童遭伊斯蘭移民斬首殺害 默克爾下令封鎖消息

160 回覆
298 Like 56 Dislike
Thursday April 12, and then stabbed his German girlfriend, the mother of the child.

抵撚死,自己攞黎。 你話我blame the victum 我都係咁話
咁點解要封鎖消息呀?左膠唔係好主張要陽光政策,乜都見光咩?默婆而家為左自己而玩黑暗政策,玩資訊封鎖咁巴閉
明明編採自由係西方社會一直嘅價值 依家為左班伊斯蘭教豬就將咁多年黎建立嘅良好價值摧毀
佢個女唔係德國人?
"According to eyewitnesses, the 33-year-old suspect, Mourtala Madou, beheaded his one-year-old daughter in front of a horrified crowd of commuters at Jungfernstieg station on Thursday April 12, and then stabbed his German girlfriend, the mother of the child."

條友殺嘅係自己個女同自己條女。
佢今次會唔出聲
事後話連登仔成日blame the victum
就咁睇會以為係係唔關事既德國女呀
樓主個標題有少少誤導喎
Blame the victim 同 slippery slope 都係兩樣我聽過最無內容嘅rebuttle
話人blame the victim個d唔講仲以為佢地住左係大同世界, 出門唔鎖門個d
成單野上上下下都痴撚線,不過最撚癲都係默克爾個閪女人引狼入室
封鎖消息的證據是

連登同美國廢老信Trump假新聞真係一撚樣
唔見棺才唔留眼淚
如實匯報都要怕,幾肯定又係怕做壞難民個朵。
如果係白人斬鳩難民,一定報足廿四小時,再攝一堆跟進報導講埋啲難民俾人歧視融入唔到社會好撚慘
封鎖到連登仔都知,都好失敗
齋咁睇連登仔想移民可以去食德國肥婆
係咪發現帽左?
你仆街啦歐洲呀婆

呢啲撚樣要死刑啦
謀殺
聽說德國以前的犯罪率是零
因為國民都信基督教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞