德國一歲女童遭伊斯蘭移民斬首殺害 默克爾下令封鎖消息

160 回覆
298 Like 56 Dislike
拎完光環做唔到嘢
一直都諗唔明點解要包容伊斯蘭
佢地既文化根本唔係人類應有行為黎
回教徒好恐怖呀
再補充返,佢殺埋個嬰兒個媽咪(德國人)
死肥西左膠
誤導
咪係,淨係一夫多妻制已經on99,仲有垃圾伊斯蘭法
基督教就唔同
提倡愛和寛恕
Fake News: Merkel Did NOT Ban Media Reporting Migrant Beheaded 1-Year-Old Girl In Germany
https://hoax-alert.leadstories.com/3469551-fake-news-migrant-beheads-1-year-old-girl-in-germany-merkel-bans-media-reporting.html
In reality the attack was widely reported in Germany, for example in the Süddeutsche Zeitung, one of Germany's biggest newspapers
再咁落去好快就有sharia law
屌人地左膠,但原來自己用fake news黎做source
咪就係,睇標題以為伊斯蘭國。

Clickbait.
你慌遲啲無回教徒周街殺兒童咩?錯唔晒
保羅已經話食得豬肉
回教徒又話仍然唔食得
用fake news屈佢都係應該的
我都幾肯定呢條東德肥婆係俄佬間諜,目的就係搞死歐洲。
回畜除咗共匪真係冇人搞得掂
左膠德國都唔會做啲咩架啦
fake news
這是我在香港生活的所見所聞
回教徒不應受到法律保障、人權保護
信回教被人用fake news屈無得怨
First they take away ur gun rights.
Then tgey will take away ur freedom of speech as u can no longer threathen their lives.
中文topic
英文內文
無source

最近啲5毛好鍾意扮右派憤青呃啲唔識英文同唔睇內文既中學生
大家睇路🧐
真實經歷又被你鬧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞