「突發」尖沙咀美麗華商場有人跳樓

357 回覆
170 Like 13 Dislike
一條柒頭有幾撚戅尻先噏得出連登仔有機會埋單??照下塊鏡啦社會垃圾,人地寧願冚家鏟死,都唔想同毒撚拉上任何關係呀!!所以你班柒頭毒撚咪撚以為呢個世界有女會俾你地埋單,人地寧願出家做尼姑,都唔會想俾毒撚呢個terms害一世,清醒d啦毒撚們!!!
輸大左啫
借返又一條好漢
呢個情況蝗國好好多
群眾會叫d撚樣快撚d跳
人性要黎當飯食?
無飯開會唔會有有錢人有人性?
人性只可以對適當嘅人有
對住而d又跳又唔跳嘅傻閪浪費人力物力係度講人性
而家仲喺度?
大家重點討論既重點錯左,成件事唔係話口唔口德,係要知道成件事既因由
以前香港好簡單,跳樓可能係因為俾人呃錢,生意失敗,感情問題,或者好似之前個後生仔因為打機同屋企人鬧交,一時睇唔開去跳樓,咁其實因為咁冇左一條人命好唔值得,好明顯大家唔應該叫佢快d死
但依家香港變左,一個後生大陸女人,上身透視露bra, 下晝係商場同個60歲廢老鬧交,跟住上左去天台危坐,一大堆警員消防出動,浪費左咁多資源,跟住一個唔該唔跳喇,我係消防真係推佢落街算
支那人食飯, lihk仔食飯

so, lihk支那化
坐左3粒鐘,我諗佢係急尿所以軟化
拍支那抖音?
跳樓失敗係咪要罰錢
影響咁大
你去屋企跳都好過去尖沙咀跳
係香港內無論發生咩衰野都好
連登仔永遠第一句就話定落強國到先
你收撚皮啦 我同你講你依家即刻死
我係好撚開心呀
吹咩屌你老母
條撚樣講野勁廢中feel
「冇咁多怨氣」
係呀佢俾晒d錢我 中共減每日150我就冇怨氣喇
無追post 佢死撚左未?
跳啦仆街 特登係內地走上嚟都唔跳
佢仲係上面
有冇update?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞