「突發」尖沙咀美麗華商場有人跳樓

357 回覆
170 Like 13 Dislike
其實真係晒尻氣,真係想跳就唔會比人知同埋一早跳左啦,係度叫生叫死果D全撚部都唔係想死,只係想有人注意,想生活有改善
但現實係邊個唔想,最撚憎就係D以死相脅既人,聽日返工啦屌你
靚唔靚女?
事件擾攘至晚上8時許,女事主態度軟化,由消防員救回全位置。

支那人成功佔路3小時
冇人理佢,一早返左落黎啦,而家跳又驚死,唔跳又醜死
仲細咩你成段野都係鳩up
幾時見我講到自己好清高,睇晒d reply先啦柒頭,有同情心果個係另一個user喎
我見有位入post段新聞抽下水,但冇人駁我
8點幾縮左入去啦件臭閪
其實佢係上面拎住部電話玩自拍應該玩得幾開心
玩夠3個鐘就縮返入去
扮跳排公屋啦實
尖沙嘴彌敦道美麗華商場,下午5時許,一名內地女子疑因感情問題困擾,於商場3樓外牆壆邊危坐,途人見將報案。警員接報到場,將商場對開的金巴利道封閉,消防則於地面張開救生氣墊戒備。談判專家到場游說,女事主初時情緒激動,至晚上近8時才回復平靜,但仍然危坐壆邊。

事件擾攘至晚上8時許,女事主態度軟化,由消防員救回全位置。

受事件影響,美麗華商場對開的金巴利道全線封閉
當佢自己都唔尊重自己生命嘅時候
憑咩要人尊重佢生命
跳左未?
邊到敢
最後無事?
入咗QE A&E 大陸女人有香港身分證,好似話擔保咗人借貴利
入到A&E仲問點解要送佢入嚟,因為千幾蚊admission tee 佢俾唔起
隻死支那雞實俾人送入精神科。
又食又住﹐完全唔洗錢。
最少最足一個月。
因為係唔自願入院﹐一蚊都唔撚洗俾。
納稅人係輸家。
有身分證要俾?
因為電話無電唔跳
都唔係三粒星
肯定唔會跳,我今日係美麗華hea緊果陣見到有個50/60歲既廢老坐左係cafe度,呢個講野唔正既大陸女人一路係旁邊氹個呀伯,聽到小小應該係女去做雞定唔知去影乜相,個廢老嬲左佢,氹左好耐個廢老就走,條女一路拖住佢,呀叔叫佢唔好痴身痴勢(你冇睇錯,好似d mk拍拖鬧交咁),結果就見到呢個post喇

話撚左
慘得過你班豬閪話想告人 想睇人仆街
但係你班豬閪圍攻對象重喺度留咗言
一班烏合之眾
下次佔中可以去呢到
連登仔終於可以發揮功用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞