「突發」尖沙咀美麗華商場有人跳樓

357 回覆
170 Like 13 Dislike
你自己痴線咪撚講到全部人陪你癲
上面叫人跳個d死返支那啦中國賤種狗
所以話抄登係支那論壇無撚講錯
成班仲口賤過支那畜生
肯定唔會跳,我今日係美麗華hea緊果陣見到有個50/60歲既廢老坐左係cafe度,呢個講野唔正既大陸女人一路係旁邊氹個呀伯,聽到小小應該係女去做雞定唔知去影乜相,個廢老嬲左佢,氹左好耐個廢老就走,條女一路拖住佢,呀叔叫佢唔好痴身痴勢(你冇睇錯,好似d mk拍拖鬧交咁),結果就見到呢個post喇
你個邏輯係以後見到立場相反既post就直接走
就算我不恥某d人,我咪笑鳩你,走黎做乜
最後係點?
仲要我笑下上面某d人同支那仔冇分別
冇人回應依點,淨係識叫笑你果個走
有返d論據,有內容喇師兄

毛澤東殺政敵,希特拉殺猶太人,其實都係有因所致,共產黨迫害香港既果,作為因又促成我意識上要對抗返中國既果,咁其實就係因果既惡性循環,咁不如果到自己時,自己斷左條鏈,唔好再比惡果成為新的惡因導致新的惡果。

你可以唔認同,我形上學上、科學上證明唔到輪迴、因果既存在

其實都唔係消極諗法黎,動物農莊講革命之後都會係個循環,咁你唯有比施虐者感受到義理上要停止施虐,聖經話人地打你左邊,要比埋右邊面佢打,呢樣可以用佛教黎理解
連燈狗笑支那人冷血
原來自己都係支那賤種
死撚返上鬼國啦成班狗閪
由香檳特登走去隔離跳?
幾時開始咁多支那人上連登
睇得出,但唔係痴線佬入面,冇得針對地同痴線佬玩
咁做人要蒙眼塞耳先得
你地做他者比我作對象吧
你條柒頭就淨係識叫人走
乜都冇駁過,仲夠膽話人唔夠你講
毒撚上網真係惡過狗
叫漁農處準備定啲麻醉槍寫佢,然後搵啲捉狗帶捉住佢條頸咪得囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞