偷圖扮自拍?八線暗模Sadelle被網民斷正!!!

1001 回覆
2199 Like 24 Dislike
腳都偷真心痴撚線
佢自己冇架咩
條女有成9萬個follow,咁既數唔知落廣告要比幾錢
可能連身材都偷人裸照
就黎衝破偷100張圖既關口喇
仲有無人爆多啲呢條女既background?
想知係咩成長背景令到佢咁陰公要偷人相扮係自己嚟刷存在感
其實痴線西踢爆佢偷相都已經係好幾日之前嘅事 俾晒機會佢 講真佢死死地氣道個歉可能好快會冇人記得 但佢個心又唔忿氣要喺ig打埋啲文串啲人生活重心喺八卦野度 真係嬲到去緊旅行都要即刻上網cap起晒佢啲偷圖google 咁撚串呀拿 推到你收皮

唔知有冇多啲女神既料
你應該問佢用咗幾多錢買印度佬 follow 佢 ac
有張喺qvb 既相
佢應該真係有去掛
不過佢p 圖咁叻都唔知係咪綠幕退地
想知本相冊仲有咩人
佢隻手殘廢㗎?
咁簡單一張相都要偷?
自己對啱角度影加落重手filter都做到差唔多效果啦
相又唔識影 一兩句抒情野都唔識作
咁學咩人玩ig呢?
柒到del comment 唔del 相
佢有去,不過佢想話俾人聽佢影相靚,所以咪偷人地啲圖
偷埋塊閪出黎呃like啦唔差在
大家平時睇開嘅ig女神有無可疑?
多謝你啲相啦主要
偷圖都唔好係Pinterest la
做創意行業嘅人日日都上去,一眼就認到
唔係佢煮㗎,elephant ground嚟
你方唔係想d腦殘粉留言讚佢人又靚又有錢去旅行享受又識影靚相又識煮飯 多才多藝真女神咩
呢條女虛榮心上腦 比ig控制住生活
咁耐仲未有人上來爆佢料
痴線西講私竇呢單野有冇人爆
之前都有follow 開佢 不過見佢post 自己d 相又加d 九唔搭八既caption 好扮野 unfollowed
估唔到佢兒家變左”travel blogger”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞