偷圖扮自拍?八線暗模Sadelle被網民斷正!!!

1001 回覆
2199 Like 24 Dislike
咁唔紅果D...咁又偷圖...
公屋窮西屋企邊有咁靚嘅雲石枱呀!
唔偷圖點扮吖?
用扮蝗嘅方法上位都俾你諗到
唔偷點紅?
而家咪捧紅佢囉!我真係恭喜佢
加個濕鳩filter就當自己影
仲有人會認真睇人地ig的相? 識好多成日po的靚相靚野、撚有生活態度既,現實.....住屋村窮西窮撚黎, 。唔識以為好有生活品味,識既真係凳佢地尷尬
比人斷正到咁
仲係度死拗自己係用相分隔做排版
大佬你排版都當credit啦
仲要打埋晒啲caption扮自己煮自己影
又話唔應該比人公審
On9你個ig public 又用個ig黎接廣告賺錢
點知原來係呃人 比人踢爆就del晒扮冇野
咁都唔公審得?
比人斷正到咁
仲係度死拗自己係用相分隔做排版
大佬你排版都credit啦
仲要打埋晒啲caption扮自己煮自己影
又話唔應該比人公審
On9你個ig public 又用個ig黎接廣告賺錢
點知原來係呃人 比人踢爆就del晒扮冇野
咁都唔公審得?
條女做乜撚嘢 好撚柒
美人呀
好撚憎啲人成日用活在當下拋啲成語金句就可以為所欲為? 當正自己咩行為都可以犯 只要當下開心就好?
「活在當下」嘅本意佢好明顯唔撚知係點解, 懶係有自己既生活態度,偷完圖仲話係排版用屌你老母copycat
好柒
JJ
佢而家唔比人留言,又唔肯道歉,有咩方法可以搞撚到佢道歉?
挑,刀甲不嬲唔撚識野架啦,淨係識話人對奶假架咋嘛
牛油果/偷圖/厚面皮 呢啲字眼跟佢一排起碼,我諗佢寧願冇紅到

若要人不知呀傻閪實dell
佢followers咁多 加上啲圖係pinterest粒手搵到/其他咁多followers既public ig出po
不經意發現一啲都唔出奇
有話錯你咩?偷圖令人以為你有生活品味之類
令你有得代言下 賣廣告賺下錢
大學生抄文唔credit人 = plagiarism
令佢畢業
一樣道理
笑死,連對腳都偷圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞