偷圖扮自拍?八線暗模Sadelle被網民斷正!!!

1001 回覆
2199 Like 24 Dislike
記得睇啲日本偵探劇,講話有個又係極自卑嘅女人,好中意一個女明星,整容扮佢不特只,仲學埋佢嘅生活習慣,最後就係殺咗個女明星,自己代入咗
真實好自卑既臭雞,無咖啦,無廣告商會搵你咖啦
之前星期日檔案訪問嗰個黃子菲 佢直認為咗呃like逼自己鍾意瑜珈+學高難度動作 個時睇到都覺得班KOL好撚假 點知呢個好sad嘅elle 扮野都唔扮 走去直接偷圖 簡直係KOL嘅極品
大家幫幫手寫信 template
一齊send俾PR
令佢成為過街老鼠啦

追擊乞衣你我有責
睇親佢張牛油果相
就成日凝住佢食住碗沙嗲牛麵
跟住upload人地張相
話自己煮左同食緊牛油果多士做早餐
佢post嘅旅行相,其實都無去; post嘅早餐,其實都無食;睇倒嘅caption,其實都唔係佢寫

咁睇佢ig, 同睇google有咩分別?

仲撐佢嘅人個腦係咪裝屎?
開始有點同情佢 冇事冇幹點解要咁做
係咪有d咩事令佢咁自卑 攞牛油果打飛機
有套動畫叫 perfect blue 都係類似咁
不過就係講個偶像嘅經理人代入咗個主角(一個女明星)嘅身份
因為唔想主角破壞佢一手經營嘅形象
而想殺咗主角
不如拎啲廣告費去睇醫生啦
再係咁真係精神分裂
係咪google image無就唔係偷?
我搵左幾張都無results 定係佢已經刪曬?
[black]Sadelle連腳圖都偷真係好醜怪 [/black]
一齊回帶 除咗之前大家踢爆嗰啲
賊仔直認左仲有41張圖係偷㗎

你真係好撚肉酸
黃子菲係咪十幾年前個yes校花?
我cap左好多相但唔識用手機google image search
佢刪囇啦
有無統計過有幾多張相係偷架?

佢自己整既牛油果toast 隻蛋係咁既樣 難怪要偷圖
lm
下戴 Reversee app
放張相落去 再cut fit size 就得㗎啦
可能呢張都係偷
貼自己ig 一定要自己既圖咩
見到靚圖轉貼分享比人睇 又要批闘?
好心連登仔 得閒就做下有意義既野 日日沉迷上網都唔係辦法
頓時覺得平時P圖P到傻發姣影相呃like賣廣告嘅kol都冇佢咁可悲 起碼人哋自己set機影相 有make effort 去包裝自己嘅社交網絡 唔係假手於人 偷人地嘅嘢當係自己原創
真係搵倒個腦裝屎㗎喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞