偷圖扮自拍?八線暗模Sadelle被網民斷正!!!

1001 回覆
2199 Like 24 Dislike
好撚肉酸呀暗模

其實條柒姑碌係咪唔知
而家有google image呢樣野?
Ip都唔洗check

旅遊達人Sadelle熱愛其職,喜於在IG上大方分享獨家美照,令粉屍猶如身臨其境,更具親切感!
#TRAVELCOPYWITHSADELLE

真 金 不 怕 洪 爐 火!
向來喜歡下廚的Sadelle更大顯身手,閒時於IG上和粉屍分享自製美食,賣相可人!盡顯賢妻良母一面

#SADELLECANCOOK

加埋佢啲傻閪私家hashtag成件事真係耐人尋味
[/b]Sadelle回應網民善心關注:希望唔會影響到你既生活。[/b]

女神好溫柔好有禮貌呀!

死 雞 撐 飯 蓋

緋聞男友万刀甲留言力撐,更表示女神唔會好似自己咁小器將呢啲小事擺上心!

據理力爭!!!誓保聲譽!!!
Sadelle:我唔會del 你放心。

頂佢個肺,轉個頭成個post都del埋

要不是痴線西,小美真係識佢老鼠。
Credit to: 召喚痴線西(15)(16)
呢條女同本港著名「偷圖界KOL」 chan.tsz.ying 早幾年被舊登踢爆偷芒草圖再左右調轉個單野,
真是相映成趣

詳見:透過 HKG 分享一則貼文:[食花生] instagram紅人chantszying偷圖
https://m.hkgolden.com/view.aspx?message=5498889&page=1

透過 HKG 分享一則貼文:[醜惡ig女神]channntszying係芒草代言人
https://m.hkgolden.com/view.aspx?message=5499099&page=1
睇出post日期啦on9仔

柒到喊三聲
痴線偷咁多張
仲要死都唔認,出post暗串網友多事
真係好肉酸
人 無 恥 則 無 敵!
偷圖可恥,推到道歉
收皮啦垃圾港女!偷幾張爛鬼相扮到好識享受生活咁

痴線個個post都係偷相
屌...點解可以偷咁多相
ching你唔利申番曲定直嘅話小心啲正義撚
重覺得佢幾靚女
佢個鼻好撚奇怪
你sd錯?
美人都話係暗星
即係成個ig都係假既
又邊撚個阿
唔係 ,我意思話佢,好鬼肉酸收皮啦!
仲當人傻的嗎唔知,成班痴線西聯手揭穿真面目!
其實都可憐,活係呢個自已ff既世界,同晉晴BB有異曲同工之妙
Don't make stupid people famous
除非你係本人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞