假設BNO有冇過期都可以拎BC, 無BNO果班係咪會暴動?

110 回覆
58 Like 6 Dislike
我睇wiki都係話為左97年整出黎 但樓下又話非洲有國家有
邊個國家?
BOC 同BNO 唔係同一樣嘢嚟
小朋友唔知日不落帝國曾經殖民半個地球
49歲 係香港出世 我夠知你有啦 但你破左產 人又冇 錢又冇 個ex又同左另一個一齊 你都係番梅窩高空擲物過埋最後依幾個月算啦
係咪想講BOC或BDTC
無bno暴動係他國內政, 唔關英國事喎

命題都錯左
00後大把人一早已經有 仲要bno咩
BC, BOTC, BOC, BNO, BPP 眼都花埋
咪搞
冇續個班都拎得
即係親中廢老都拎得
咁仲得了既
我有諗過如果平左權,咁bno既配偶同仔女會點處置🤔,你比佢又唔係唔比又唔係
唔比咪唔比
做難民入歐洲國家做公民好似重快D
當年好多工務員及家屬都攞左bc ,其實bno 平權後的人數比歐洲班難民少好多好多, 但本身英國係好憎難民所以97前嗰班有生之年都唔會平到
平權難D 要求BNO免簽 =BC 可能大機會D
但bno唔比工作
唔比咪唔比你唔係諗住好似腥港無掩雞籠咁比你一家團聚呀?
以香港人得一想二既個性就算平左都會繼續爭取
而且果面都唔少左膠
利申單身
講真而家英國一定有人結婚之後申請另一半入藉
咪同返同一套方法申請
老馮要批比你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞