【科幻/玄幻】【執劍之後】《須彌》(5)

1001 回覆
74 Like 1 Dislike
三清幾時死,伏羲身邊嘅人應該會一個一個咁死(老豆,三清同女女)
最後真雞打動到佢唔再走暗黑系
開天闢地轟撚死晒佢地

但女媧咁正
電王都好正 咪又係要死
內鬥
簡直係人族悲劇
駁唔到
凝住伏羲會做反骨仔
如果係嘅話真係好諷刺 一開始提出測試各皇轉世有冇機會出賣人族嘅係佢
好強的摩察力
樓主親自劇透
Sorry佢愛錯人
讚下姐
都未必係真既
之前upload嗰個表入面鬥者唔係鬥氣士其中一個等級咩
門者
即係真鳳呢類
死廢老已經又靠鴻鈞個劍陣又有靚裝都俾人打到重傷仲咁撚多嗲
屌我睇錯做鬥者
三清冷哼一聲,理直氣壯說:「過去已是過去,現在才是現在!現在巨鱷族利用我們的信任,率先背叛人族!你知道有多少人族死去嗎?」

明明係廢老同伏羲伏鳩巨鱷族先,人地先以牙還牙,仲講到自己冇做錯咁
睇到三清咁,真係難怪之前人族氣運咁差

真係好狗
不過對三清黎講
佢地都係利用巨鱷族
唔係直接攻擊巨鱷族
咁寶寶偏向光明兵法定暗黑兵法
聽晚先出到文
時光時暗咁
上一章尾有少少想改
講返少少坐位

宙斯從天堂頓時掉進地獄,輕哼一聲,看著真鳳等人。真鳳回望宙斯,微笑點頭,再看著三清說:「進去吧。」

真鳳坐在首位,王星坐在他與耶和華之間,而宙斯則坐在耶和華旁邊。伏羲坐在王星的對面,見眾人已坐下,便收起手中的八卦青玉,率先說:「先前因為巨鱷族帶兵前來,才令會議不得不中止。現在我們是否從原處重開?」

三清坐在宙斯對面,雙眼盯著真鳳,語氣似略帶指責,問:「但在重開之前,我想問真鳳為什麼要放過巨鱷族?」

真鳳早就預料會議將會如此,只是以為問的人是伏羲而非三清,但細想一層,二人交情甚深,而且意見一致,根本沒有任何分別,深呼吸一口,答:「巨鱷族曾經在我們的低潮時代出手相助,無論原因為何,這是不爭的事實。再者,我們的確在洛河之戰有負於牠們,不是嗎?」

三清冷哼一聲,理直氣壯說:「過去已是過去,現在才是現在!現在巨鱷族利用我們的信任,率先背叛人族!你知道有多少人族死去嗎?」
改得坐位,姐係遲早伏羲鬥王星,三清戰宙斯
光與暗
廢老與年青人
咁睇嘅濕婆應該幫伏㬢。。。
要分左派右派喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞