認真一問,Apple 4k tv 有咩用?

119 回覆
4 Like 18 Dislike
好大
好爽?
請問駛唔駛駁線架?定係同一wifi就得?
同一network就可以了。
睇NAS既相、片都好方便。
買左APPLE TV之後無用過NOW既電影台
咁喺apple tv點樣㩒NAS啲野出黎呀?
Q牌 同 S牌都自己有APP
或者用infuse APP
你用Q定S呀?
Q
我用S,我dl咗佢photo app和video app,喺電腦拉相片入去photo file佢就播到,但拉video入去video file,個video app就搵唔到,唔知點解
師兄,有咩source可以down到4k movie?
準備入手 LG OLED 65’ + Apple TV 4k, 想問如果用Apple TV 租 or 串流睇4k片,寬頻最少用咩速度?500m/1000m?
如果係iTunes 就冇得download,Apple TV 4k 會自動detect 你部電視係咪出到4K,跟住搵返相關解像度串流比你。
100M都得不過如果你買Sony,有得Google Movie
Infuse , 4K iso , 4K x265無難度
其實apple TV有無BROWSER上網架?
今日 The Dark Kight做$48
宜家多唔多 4k iso
買咗,主要係Netflix 同埋 Infuse Pro,好正!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞