傻西ricegum 又發新片 笑鳩大陸同香港人唔講得笑

157 回覆
25 Like 412 Dislike
唔係
但個market segment主要係呢班人
一齊Report+負皮啦
咁你慢慢寫啦 睇下佢會唔會del 左條片 敢言的人
各位手足report左未
所以話香港人仲講咩獨立
民族自尊都無
試下比美國綠卡成日口講愛香港果班獨派
佢地唔走我切
睇下呢單野比人踩到試心口
成日口講勇武愛香港果班人呢?
你都on9
我夠可以話佢見你班香港人成班懦夫咁
遲下會食過番尋味拍多幾條片玩香港人啦
仲有其他垃圾鬼佬youtuber可能有樣學樣呢

乜撚嘢唔理佢等佢自討沒趣、click咗入去就會俾錢佢賺呢啲
通通只係藉口
家陣有人叫你入去click埋廣告?
家陣有人叫你播夠秒數等YouTube計你個view?
家陣有人叫你撳入去唔report唔dislike?

明明一個view先得個零美仙
就算你班友好似啲支那平民咁怕事 (明明對方都只係個YouTuber都唔知有咩好驚
都咪撚喺度懶叻, 喺度扮阿Q
走去鬧啲去report嘅人啦
仲要講撚到一click入去就會過幾千蚊俾條撚樣咁

就算今次支那人屌佢只係因為佢地當香港係自己私家雞
佢地都有骨氣過你班懦夫
小學畢業未?
傻鳩ricegum fan 係到發癲
知唔知咩叫言論自由呢句邊個講㗎?
不知所謂

又唔係針對你關你撚事咩係到起晒鋼
傻鳩
你係咪short short哋?
我係鐘意comment又關你撚事咩
又唔係講你又搭咩嗲呀

你有你討論咪討論囉係都要撩事鬥非

縮返入你老母個閪啦
STOP MAKING YOU STUPID SHIT FAMOUS
言論自由係咩都唔識就亂咁用
成隻傻雞咁係到發癲仲以為自己屌緊人
佢本身係youtube都已經多人睇
唔理佢只會我地比人笑
我又點樣唔俾人講呀
block咗條thread又點呀?
我想叫好似你呢啲傻鳩咪撚click入去俾人賺views數呀

你睇返佢個channel,條友大把呢種片,你入去comment,睇,佢就賺到view數,甚至係subscription
好似Logan Paul咁都係做仆街野起家嘅人你唔係以為出條sorry片就以為佢真心悔過下話?

無啦啦撻個言論自由嘅係你條傻鳩呀,睇返自己啲comment啦

蠢撚到死仲以為自己屌緊人
你share出去,有人關注就自然有人睇有人支持,尤其係心智未成熟嘅細路。就算係普通人,見到人人討論都會入條片睇下咩料啦,點會睇一兩秒就負評上一頁呀

討論,咪又係圍爐屌鳩佢,我就唔信有咩新理論彈出嚟 仲廢過report佢啲片

留Don't make stupid person famous呢句本來係唔想人share條片出去或者click入去條片到,不過我懶得解釋,你自己就藍色窗簾完嬲豬發癲

係啦係啦討論飽佢啦,就睇下有咩偉論出到嚟
識玩嘅咪入去report佢啲條片
睇下其他人嘅comment睇下有冇位俾班feminist入借下刀囉

入去佢條片comment,佢咪跟手出條道歉片再抽啲comment出嚟扮受害者囉,係咪真係賺返香港人嘅面子先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞