傻西ricegum 又發新片 笑鳩大陸同香港人唔講得笑

157 回覆
25 Like 412 Dislike
係連登講係無用 直接去YouTube report啦 種族歧視呀
上面成班又話無用又dont make stupid people famous又扮大方係咩玩法

真係一啲香港人嘅民族自尊都無
你理唔理佢關佢得唔得戚撚事咩
而家就係要投訴佢
咪睇到人地咁重視你反應啦
你係咩反應唔係重點
佢只係想用呢啲濕鳩pranks呃views搵錢

所以屌佢嘅目的 唔係要令佢良心發現
而係要令到佢借撚香港人嚟呃view賺錢呢個橋失敗
知道佢咁做會弄巧反拙
令到以後唔會再有人借整蠱香港人嚟賺錢

成班喺度扮大方扮內歛
上次另一個on9鬼仔去樹海影人自殺
日本人有內歛有矜持過你班港豬喇掛
咪一樣同其他外國人一齊屌到佢下架道歉cut廣告

平時上連燈就識講咩 忍一時谷親自己 退一步益鳩人地
而家就示範曬出嚟
梗係啦

人哋就black panther

我地就 yellow panda

唔做鳩你做邊個
好想有人出首this is america香港version
叫佢去黑人區問人食唔食西瓜啦
唔係拍左片道左歉咩?而家又出呢啲片,真係傻仔黎
Sh...唔好係到咁講呀
連登仔好清高看透世事架 明明係種族歧視都叫人唔好下下玩政治正確
好似識得Logan Paul
佢上條片果d中文留言 絕大部分都係殘體黎 成埋大陸仔衝出黎做架兩
條友試下去飛田新地光明正大攞部相機出黎影嘛咁玩得
睇唔到就等於無發生

咁樣根本就解決唔到問題
人地當香港人係老襯都引唔到口
成班連燈仔就喺度扮大方
超你地都唔明,上次強國轉佢條片入內聯網有成780萬views(呢d多數views任佢作),佢好唔gur仲多過佢自己upload

佢而家巴不得全中國人都屌9佢,一人睇一次都有13億views,首富都有得佢做

所以我地真係唔好再理佢啦,幫佢發達咋
同youtube舉佢種族歧視
Btw ricecum似想亞洲多d人識佢
其實條片最後係有講話
Thanks for giving me more views
所以真係唔駛理呢條撚樣
skinny ass asian jake paul
邊位
入都唔會入條link
仲睇佢啲片
放埋link幫佢增view
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞