傻西ricegum 又發新片 笑鳩大陸同香港人唔講得笑

157 回覆
25 Like 412 Dislike
屌你老母 迫人食你食剩條雪條叫講笑?
周街搞鳩廢老叫搞笑?
我都唔鐘意廢老 但都唔會咁樣搞鳩佢地啦
撚唔撚識尊重呀

https://youtu.be/SWoyn94a0vs
一隻手拍唔響
呢d 人你理佢咪仲得戚
唔好咁易比人trigger 倒
Don't make stupid person famous
咁多負評 真係咁撚祟viet Nam?
阿q 心態
你越share,佢越多view越多廣告費 越多subs
咁都唔明
廣告費唔係淨睇view,會睇埋播幾耐,like同unlike ,甚至觀眾年齡層
呢d unlike多嘅,多數cut廣告
有冇邊個美國政府email專接受恐怖主義舉報?
想投訴佢間接鼓吹仇美、增加美國受恐襲風險
煩膠
而家冇人夠膽公然侮辱黑人,但亞洲人仍然受歧視,係咪兩者受歧視之後嘅回應 造成呢個分別呢?
黑人會反擊、要對方付出代價,我地就只會話”我哋唔好理佢”
屌,唔係話咩
人地10m sub
神早就famous啦
洗撚你講呢句野咩
Don't make stupid person famous
屌,唔係話咩
人地10m sub
神早就famous啦
洗撚你講呢句野咩

笑左
有monetize就有廣告費,唔關like/unlike事
至於係咪monetize,唔係咁簡單
加上賺左view,佢可以渣住個數字同sponsor叫高D價
唔係Facebook page呃like做乜

講咁多野,我只係想講, 想反對佢就唔好click入去睇
又睇又鬧係無用
你覺得佢好正你咪click入去睇到飽囉
dislike 呀柒頭
like完撳多次就叫unlike
有冇方法可以唔click入去又可以UNLIKE?
咩叫發新片
Ugly cunt
貼越南難民新聞畀佢睇下仲好
講丫嘛
要撇開政治唔講先至好 咁就死得啦
今次關大陸人咩事?想借d依洗白
你不如加多句中國或成最大贏家
依條傻仔夠膽再次踏入香港先算啦
香港人叫外國人做鬼佬
都係racist
但係人地鬼佬唔會起晒鋼
人地跟本wfc

而家d 人拍d 出位野就係為左攞view 搶曝光
你覺得人地侮辱你 你仲周圍轉貼
真係奇撚怪
走入條片留下comment 屌下老母
咁叫反擊就真係阿Q
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞