傻西ricegum 又發新片 笑鳩大陸同香港人唔講得笑

157 回覆
25 Like 412 Dislike
你估個個都連燈仔咁齋睇唔投拆唔report咩
人地笑鳩你還擊都叫make him famous,個啲連登仔都幾好笑
要大陸仔幫手出頭,唔係話笑鳩香港人,但呢到啲人息事寧人仲廢撚過大陸仔
計view 都有錢架,你唔係tube8 你唔知
佢自己咪又係Asian
有部份連登仔都當自己係白人,成日笑亞裔
你咪試下係香港反擊打鳩佢
你睇香港黑警拉邊個
呢個世界咁多垃圾,唔通個個都理咩?
只係個垃圾youtuber就唔好理佢啦
我之前開post,特登唔share佢條片,share 1個香港youtuber講佢歧視屌鳩佢既片
點知俾child登仔圍屌,話我係打手幫手宣傳
心諗:屌你唔通我成件事完整咁打返出嚟,純文字討論呀
香港人好撚得意,俾人侮辱歧視,都可以話由得佢,完全冇民族性可言
其他民族?晨早call馬一齊屌鳩條友啦
仲以為大陸會一齊恥笑香港添
屌所以話香港人無撚用就係咁 雖然入去屌佢會有view比佢賺錢姐
但係如果幾百萬人去dislike同屌佢 你睇佢仲有無咁串? 廣告商都唔搵佢啦形像咁差
#形象
其實多view都無用
佢段片無廣告彈出嚟,即係段片唔會有錢收
YouTube唔會畀錢呢d unlike太多嘅片
唔好理佢啦 你愈理佢愈中佢計
香港人比人踩到上心口
連登仔就笑笑口大方叫大家chill out
反而大陸仔就幫手report
呢d賤種起佢全家底!
平時笑9 港女就大大聲 簡直係欺善怕惡
如果香港人有自尊 天琦就唔洗坐啦
report左佢
仲有咩做到
唔比view佢唔等於要唔理佢喎
比人踏到上心口可以幫冇事發生 香港人好野
report左佢
仲有咩做到
唔比view佢唔等於要唔理佢喎
比人到上心口可以幫冇事發生 香港人好野

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞