[DSE2018] 放榜討論區

1001 回覆
135 Like 9 Dislike
其實英文係咪好難1?原本諗住chur3靠其他搏degree 點知衰左已經做好凖備讀asso 宜家驚2都冇
冇錯
我寫paper3 b2果時寫寫下呆左
炒炒地
我覺得係
上年鳩考冇補習冇溫過
三年黎冇乜點上過堂
靠記憶
仲要oral太毒 得1+1
都有2
仲十五十六緊
反正嗰科又唔係真係好想入
加埋商科競爭咁大,in完入都嘅機會都好渺茫
正話再睇多次個email

自膠咗

當我冇出過聲啦

原來嗰封係mini-seminar嘅邀請,唔係interview嘅通知囉
搭單請教下
樹仁新傳 eapp冇報到 放榜後狗衝有冇機
有冇人報咗asso收到email叫你去interview
記得放榜排好啲jupas ,唔識既搵下上左岸既師兄師姐幫手
同埋記得asso hd 留位費淨係退一間架炸

利申:b2 都入到,但前面四個搏唔到
收到cccu interview
太空報咗唔記得交錢
好過冇書讀
今年係咪都差唔多20%入學率?

利:已上岸
真心由開考DSE到放榜, 都好驚中文攞 2....

通識卷一今年又轉新玩法, 原本以為可以有 level 5, 點知到頭黎連level 4 都唔知有冇

真係要諗定re唔 retake
得BU可以

Dse lv3=ielts 6.0
Dse lv4=ielts 6.5
而家變左6.0咩,好似要6.5先得wo
仲有一個星期就可以做後門狗
我急不及待想玩玩了

準備由dse3分->1年foun dip->1年 HD ->1年hku 6901
->6年HKU MBBS

諗起都扯旗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞