[I/A] Marvel Future Fight [24] Antman 7月4日更新 之 幾時先打到10本書T3

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
我儲石儲左兩三年啦
無水人,第一你自己睇下ant man既stat加幾多先,第二pvp計ant man係好勁,pvp tl見過自動mode一隻打晒jean sw thanos,t3計當然隊長優先,thor唔知,因為好多人都未打齊書,但其他果三隻計,gg唔係提升好多,im就傷害係高左,但pvp antman生存力大增係事實

另外對我評ant man其他制服你有咩意見?
其實除左巨人其他三套我覺得買得過
巨人其實都勁,但4套黎講佢唔會係頭一二選
但你個名都已經叫做t3thor
我無話巨人勁 係講既主要用黎換ctp
我覺得佢5技時間太長我果陣買係因為個樣同勁過之前先買下黎玩
要鬥pvp, 你可以睇下汎合金pvp 頭一百冇一個人係用t3 antman , 反而極大部分都t3 cap. 所以要講升t3 , 蟻人冇thor , iron man 既極盟實力,又冇cap嘅tl 實力, 加上樓主依家啱啱只係買到6600 pack 嘅情況, 一定唔建議
岩岩回鍋,無資源好努力咁升緊
我好撚缺制服箱
我反而買咗巨人同Ghost
最主要係avenger 4 應該又出返antman 制服
而我又唔多用antman 同 wasp
又無特別興趣
我決定等avenger 4算

巨人可以幫我加Valor
Ghost 可以做工具人
而且兩隻再出制服機會不大
咁你要諗埋點解少antman多cap先,多數人一定係升cap先,我都講左我係贊成cap先,用途夠廣,咁點解ant man少係因為升完第一隻t3,唔貨係好難升第二隻,而第二隻亦有一部分人簡左gg(因為gg早出),咁就算肯貨果班都無書出第二隻速度英
大家唔好嘈啦~其實得罪講句而家堆T3都未入流係因為啱啱出先好似好勁咁姐
就算T3左對住班原生T2咪又係秒
升cap最大既隱憂係依家近戰得佢一個有
難講下一個版即刻出個打佢面
不過早升早享受
世事太完美就無意思啦
無同佢嘈,只係佢話我水人r晒頭 明明我見新制+t3 ant man真係勁
我見果鬍鬚佬個11位T3蟻可以一下秒佐70lv thanos我都濕曬
gwenpool同spiderman果2張用得啦
中間果張你自己睇下自己夠唔夠忽防同CD,夠既話都可以用
我儲緊碎片T3蟻,不過唔覺我個隻t3可以秒thanos

cynicalex個隻成68%物攻+激動ctp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞