[I/A] Marvel Future Fight [24] Antman 7月4日更新 之 幾時先打到10本書T3

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
勁呀 打影域輕鬆一層
唔撚玩
(靜靜雞升thanos先 )
thanks.
升埋隻黑豹升磁力王先
輕鬆過wo
唔升佢點開隻雀出黎
呢兩星期都打到影域第27層
差3層先攻到頂,個背包有呢堆野,升邊隻先有機會解決埋淨低果3層
我上個星期仲淨隻狼人,但係第28出唔到,聽講28要留隻奇異博士
但係有時唔知第20幾果層有一關要用反派,我冇晒反派所以迫住用隻奇異博士
隻磁力王今日岩岩T2,佢夠唔夠打2X層果場反派?
同埋我有某幾隻唔一定打到1層,八爪博士,克勞,神秘法師,羅比呢D升到裝15都仲係好低攻
好多時都係打到時間完都未打死

今個星期TL又ban左無得打雀
又要谷住谷住成個禮拜
好想做愛....
我帶呢三隻,自動加手動
時間線wo, 我用到既?
oh, sorry
我好少打時間線
其實我都係用圖裡面嘅人,一人一關咁打 (除左cyclops, star lord)
唔係Venom咩?
Venom唔係marvel拍
唔係Marvel studio 拍呢隻game唔會更新?好似Deadpool咁
其實應該咁講 隻GAME 電影更新係跟MARVEL STUDIO

但所有角色都係跟返漫畫版 好似GAME入面X-MEN果D咁

所以DEADPOOL其實可以照出 但唔會跟FOX電影個造型

而因為X-MEN電影個版權係FOX度 所以佢唔會跟X-MEN系列既電影更新

蜘蛛俠係SONY同MARVEL一齊拍 所以有更新

而VENOM就係SONY自己拍 隻GAME多數唔會有更新嫁啦
咁又唔係播
fox當日係同marvel鬧番所以marvel唔批fox 既marvel人物造形出商品
sony就同marvel傾掂合拍,所以sony 可以出spidey電影形像商品
正常fuck孖寶都可以出sony venom既造形
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞