[I/A] Marvel Future Fight [24] Antman 7月4日更新 之 幾時先打到10本書T3

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
唔知8月更新咩 希望係f4
八爪我3精通加隻物攻隊長20%左右都打到低層勇度
不過都真係僅僅夠
其實八爪真係好難打到...
我前1,2個星期試過打嬴好多條女果層拳頭
但係打左勁撚多次,之後而家我有時都唔撚用,太煩

VENOM個版權仲係SONY度
蜘蛛俠都重係sony到
咩呀

唔係跟張圖咩 圈內果D係同MARVEL合作可以出

圈外果D電影版權係SONY度 佢自己拍VENOM出黎

套野又冇話係屬於MCU 唔放比MARVEL

隻GAME都唔會出到SONY電影更新嫁
sony只係批左sony兩套avengers & civil war
sony 獨立拍兩套係sony版權
另外補充講啦
fox未同marvel鬧番前,marvel可以比fox出fox版xmen遊戲&toys既

但VENOM唔屬於MCU

http://comicbook.com/marvel/2018/05/04/avengers-infinity-war-director-venom-not-in-mcu/

隻GAME更新跟MCU 應該唔會比佢出?
家下marvel係唔會封殺sony 版既spidey商品既,因兩者關係現都關係ok
打後到venom電影上時出唔出係fuck孖寶整唔整問題而已
OK YOU WIN
有位啊 巴打係咪有性趣入聯盟?pm我
58LV 表示想入
心諗點升t3呀 bio都唔夠
T3唔關bio事喎
拎d無用又易刷既角用
例如小浩克
咁想問下隻game之前有無跟x-men天啟同盧根(X-23)更新?

本來想洗個血 增傷比狼人
洗洗下洗到咁 真係唔知比邊個好 血牛裝但又得3秒無敵 薩諾斯好冇?
請問今期antman更新啲制服值唔值得買?
狼人 T3隊長
Thanos 走輸出向會好玩d
值得嘅 (除左ghost 我唔識用 )
但唔好期望太高,呢幾套制服都係rework d角色,等d角色可以由無用變成一般/會想用下
未至於ws/war machine咁大改變
聯盟名: lyac youth
https://chat.whatsapp.com/5FXsN8RGURYFeHViRjdjWA

需入whatsapp group 方便溝通打佔領戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞