[I/A] Marvel Future Fight [24] Antman 7月4日更新 之 幾時先打到10本書T3

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
搵人提我準時換嘢 唔想再留啲活動幣做紀念
親 升哂D角上六星 定係上T2先
SL已經夠打到15層
上t2啦 打到15層資源太分散都無乜用
Thx親愛的
升埋暴風女同限淘氣 出隻珍先
不過隻快銀都未升完 又係一個坑
慢慢嚟唔洗急
急嘅話可以課金買pack
第一頁有攻略喔親
親 升哂D角上六星 定係上T2先
SL已經夠打到15層
上t2啦 打到15層資源太分散都無乜用
升埋暴風女同小淘氣 出隻珍先
不過隻快銀都未升完 又係一個坑
今次影域好似好難打
我都未出到jean 所以升住thanos先
黑色星期五果時 齊齊課金做VIP20
上到18層 又出3關反派 卡關
不了 我鍾意慢慢升 有成功感啲
課啦課啦,好想要ctp
係咁屌佢老母
玩到佢個閪由乾變濕到熱帶雨林咁
跟住奶哂佢D閪水然後再瘋狂打車
跟住要佢兩母女互錫互搞然後係咁含我條JER...
等黑色星期五果時 買下制服
屌你你回咩鍋......
無玩兩個鐘再玩返唔係叫回鍋嫁喎
聞到淡淡火藥味
不過想問返我新手啱啱玩,升咩角好同買咩制服...
想問下之前綁定過個Facebook
而家想綁落第二個facebook得唔得?
想鳩add fd拎水晶

我搞左成粒鐘都唔得, 上百度睇話係fb移除,
都唔得, 而家兩個facebook都係問我開唔開始新遊戲

有冇巴打有經驗??

另外想問熱血點數係乜?
我見平時11pm之後打幾場會有經驗加倍(用過關卷打)
但兩三場後就冇?
係咩情況下先有經驗加倍?

謝謝
唔該巴打,
姐係我而家唔可以轉fb a/c?
咁都唔緊要,而家連原來個a/c 都綁唔番
綁左落game ctr咋...

禁入熱點果5樣野係唔同時段唔同?
記得換野
提左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞