【7 月新番】OVERLORD III【集中討論 7】

1001 回覆
30 Like 5 Dislike
感覺絕死無乜勁人同佢打無幾會練
技術未必好
安茲成班人幫佢練
唔係既 打機個睇電影都有講 有d人係學幾下就識
更何況佢未接觸過夏狗已經知到未必夠對方打
所以係智慧方面好夠用 戰術運用唔會弱
同埋無裝無法既安茲都受咗巨人幾下傷
雖然話有神裝加乘 但係打起交上黎都係平a
對線黎講可能未必夠打
係隊長話佢未必夠打
佢以為自己天下無敵
絕死知道自己唔夠齊裝既夏狗打
佢既智慧方面係聰明過安茲
迪米同雅兒貝德智慧仲高啦,佢地一樣覺得安茲打夏提雅既策略好勁 我諗安茲係單打單黎講應該勁過晒呢個世界既非玩家角色
發覺新人 睇完今集可以睇返第一季
黎返個倒敘 都幾正
感覺絕死無乜勁人同佢打無幾會練
技術未必好
安茲成班人幫佢練
唔係既 打機個睇電影都有講 有d人係學幾下就識
更何況佢未接觸過夏狗已經知到未必夠對方打
所以係智慧方面好夠用 戰術運用唔會弱
同埋無裝無法既安茲都受咗巨人幾下傷
雖然話有神裝加乘 但係打起交上黎都係平a
對線黎講可能未必夠打
係隊長話佢未必夠打
佢以為自己天下無敵
絕死知道自己唔夠齊裝既夏狗打

佢既智慧方面係聰明過安茲

睇今集安茲既表現已經知
安茲智力係0
佢點會知
係隊長心入面覺得如果對面都有裝絕死唔夠打
絕死仲以為自己可以輕鬆打贏
小迪同雅兒係頂級聰明仔 但係打夏狗個場佢地都覺得安茲輸 因為佢地唔知安茲有課金道具對安茲擁有既道具唔知 佢係單睇職業同技能分析成功率先驚 實際上有課金道具就屈晒
但對線係絕死 如果係得裝無技出 會俾人屈速
好似滑稽妹個場咁 雖然去到最後點都係安茲贏 但係屈速佢係無法同佢打
打佢果陣都冇用完美戰士
佢問過幾條
佢問過對手勁唔勁 隊長答勁 一下秒
佢再問 我同佢打 邊個勁 隊長答你勁d 因為有裝又盛等等
佢再問如果對方都有裝 我夠唔夠打 隊長答唔出
絕死就答 好想同一個勁過我既人生bb 那管佢不是人類
加上佢當時玩緊係現代既扭計骰玩具
從說話同行動已經知佢既定位 係聰明仔只係唔知佢聰明到邊
佢無問過如果對邊有裝佢夠唔夠打
佢連隻夏提亞有冇裝都唔知
只知有隻勁既不死者疑似吸血鬼
果d咩有裝可能會輸全部都係隊長d心理對白黎
講明無技出情況下 你推buff就唔係無技啦
完美戰士完咪無技出
無完美戰士安茲一個現斷就秒佢
【OVERLORD】她比夏提雅還要強?異世界最強戰力絕死絕命 UP主: 雪和風 http://www.bilibili.com/video/av22279545
你自己開返小說黎睇
佢只問左隊長一句佢地邊個勁d
隊左答左句絕死勁d絕死就冇再問夏提亞d野
之後果d咩裝備差距,有裝就唔同講法全部都係隊長既心理對白黎
平a佢都捉唔到滑稽姐 佢自大得制俾人捉到先死 如果對方知道分析到安茲唔係戰士職 安茲可能會輸
有所保留 我陣間睇返個小說先
佢拎住把雙手劍喎
夏提亞一定快過條女
條女只係勁布萊恩幾lv
夏提亞可以反手接布萊恩招武技
安茲現斷斬到夏提亞無可能打唔中條女/絕死
唔洗保留
一定係咁
絕死無乜腦,以為自己天下無敵
其實有睇第九卷應該知道呢個世界既人同安茲認真打應該冇人贏到
應該個隊長錯誤評估姐,如果絕死有80級咁滅國咪會比佢一下秒
吾乃侍奉至高無上之上
唔看動漫節有冇周邊賣
知*
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞