【7 月新番】OVERLORD III【集中討論 7】

1001 回覆
30 Like 5 Dislike
但係用世界級道具整 應該算npc 感覺上佢似ai思考 唔多有個人想法個d
第8層唔只咁少野

第八層的那些
能打贏她的只有配置在第八層的那些,而且還要一並使用世界級道具。她再怎麽強,應該也不至于能跟那當中的一只打成平手

victim
迪米烏哥斯回答亞烏菈的疑問。
「他是第八樓層守護者,威克提姆。」

末妹
七姐妹的小妹歐蕾歐爾‧奧米伽,是作爲第八層的領域守護者,最優化了指揮官系職業的百級NPC。

宇迦之禦魂
宇迦之禦魂是擅用精神系魔法的八十五等級魔物。她具有戴著狐狸面具的短發少女型態和以無法使用一切魔法作爲代價使肉體戰鬥能力一口氣飙升的野獸型態這兩種樣子。

大年
在櫻花聖域裏還有戴著太陽主題面具的少年,名爲大年的仆役存在。

唔知仲有冇漏
盧貝多先係疑似用世界級道具/世界boss掉落材料整
末妹係普通npc
盧貝多先係
末妹無用

你分咗幾多part cap?
大家姐防禦應該最強 當年一整出黎個樣嚇到比成個公會d 人轟鳩佢都無事
game: friendly fire = false
reality: friendly fire = true
好似無開到拖
佢搜索/探視能力最強 強到好似自帶隱身效果咁
反而雅兒先係最強既坦 硬食咗科c招大技都係斷隻手

反而想睇下有幾咁恐怖

如果安茲失咗蹤
雅兒話會開至尊無上搜索隊黎搵佢
包括 傻兒子+雅兒三姊妹等 所以3姊妹係最強既存在
至尊無上搜索隊係用黎殺至尊
cap 咗 20張,不過有一兩張冇用,最後唔記得 用咗18 定 19張
兩面睇
明睇就係救 暗睇就係殺
除非安茲叫到 否則傻兒子唔會做
雅兒雖然有可能因愛成狠 但好難動殺機
其他唔敢包
但係至尊隊無疑係安茲最後底牌黎
所以應該係救
下集第8卷黎? 有冇咁多集做呀
唔係 7
依家Skip 左第7卷?
次序係879
個堆哥布林應該仲係8 得咁少集數唔好又趕撚住做哂佢啦
好似上季咁咪仆街囉

最後都係博客來買左成套
連運費平過零售平百幾蚊
都話第8卷做5集
今季又係得13集?好心佢做半年番啦,集集都趕撚到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞