(物管)FG Offer問題

343 回覆
18 Like 7 Dislike
日日俾人Hi
日日OT冇放工
起碼ot都有錢先
恆基最近請嗰個trainiee leasing officer programme 係咪伏
我都有收到呢個interview
有冇人知要in幾多round 份工辛唔辛苦
巴打介唔介意留tg傾下
講真你捱得俾人鬧同個盤咩野都關你事但你又唔係樣樣都識,你就可一試體驗下做狗既滋味囉

利申 物管grad 做到幾年已轉行
做到經理一樣要俾客追住黎屌仲要講多謝
任何人,連工人都可以要求見你屌你
24小時聽電話 睇whatapp
人工低 輪更 受氣 打風黑雨個個放假你都要返工
要讀書進修俾十幾萬讀三年入學會先升到AM入以上
無前途 真係諗唔到更閪既行業
20k都唔好做
做左你會後悔
巴打轉左邊行?
冇經驗但offer到17k PO,有心入行既話真係算係咁,初初入行做trainee得14k,做左兩年,人工先高樓主個offer少少。

但做呢行就預左比人當係狗啦,就算讀左書,入埋會,都係一隻有所謂「專業會藉」既狗

同埋呢行人工都真係麻麻地,海鮮價,同一個職位,唔同公司都可以爭幾k。係叫做餓唔死,不過彈唔起。

利申:讀緊書
reject 左啦
恆基offer好似好過其他同行公司
原來而家冇經驗都有po offer
我有經驗之前in po又係差唔多價
港基mt做唔做得過
商場Office 好撚好做。
準時收工, 番工有一半時間唔洗做野另外一半時間就唔知自己做緊乜。
係有時星期6 / 日要番工 但一星期番5日。
做左5年, 依家PO, 福利花紅加加埋埋平均每月2萬5左右
求LINK 我上恆基個網, 搵唔到你講果個post既
求PM介紹 少少hints都好, 搵工搵到個人好頹
至於比人屌就睇人, 我就左耳入右耳出。 個人覺得無乜野
比人屌笑咪又係兩聲之後番埋位HEA時間等收工
人工高+HEA做黎黎去去得果一兩間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞